Bernardo Silva forlenger til 2025!

Bernardo Silva føyer seg inn i rekken av City-stjerner som nå forlenger kontrakten sin med klubben. Den nye kontrakten hans varer til sommeren 2025!

Etter knappe to år i Manchester City forlenger nå Bernardo Silva, som har hatt en fantastisk sesong, kontrakten sin med Manchester City. Det var sommeren 2017 at City la £43 millioner på bordet til Monaco for å sikre seg midtbanespilleren, som både har fungert i en indreløper- og en kantrolle for City. Spesielt denne sesongen har portugiseren fått vist hva som bor i ham, og den gode formen belønnes nå med en ny langtidskontrakt. Mens kontrakten han skrev under på i 2017 varte i fem år (frem til 2022), varer denne nye kontrakten i ytterligere tre år – altså fram til sommeren 2025!

«Det er en ære å forlenge kontrakten min med City», kunne Silva fortelle City TV etter å ha skrevet under kontrakten som binder 24-åringen til City fram til han er 30. «Klubben tilbyr alt en spiller trenger for å innfri forventningene sine, og det er ikke noe annet sted jeg heller ville vært. Så snart jeg hørte at City ønsket å forlenge kontrakten min, var jeg fast bestemt. Jeg elsker klubben, manageren, spillerne og fansen. Måten å spille fotball på som vi gjør her gjør meg glad, og jeg er fast bestemt på å vinne flere troféer. City gir meg den beste sjansen til å gjøre akkurat det.»

Også City-direktør Txiki Begiristain var glad for at Silva skrev under på den nye kontrakten som varer i seks år og noen måneder framover. «Bernardo har et eksepsjonelt talent, så å tilby ham en ny kontrakt og sørge for at han bruker de beste årene av karrieren sin her hos oss, var et enkelt valg. Dette er det siste eksempelet på at vi ønsker å bygge et ungt lag bestående av verdensklassespillere. Vi bygger et lag som som vil sørge for en plattform for videre suksess. Bernardo passer fint inn i de planene.»

24 år gamle Bernardo Silva står så langt med 93 kamper for City, der 61 av dem er fra start. 18 mål og 17 målgivende pasninger har han også notert seg for, og har spesielt denne sesongen markert seg som en av de beste spillerne i Premier League.

City ønsker også å forlenge kontrakten til Ilkay Gündogan, som går ut sommeren 2020, noe Pep Guardiola har gitt tydelig uttrykk for ved flere anledninger. Gündogan har på sin side sagt at han ikke har noe problem med å vente, kanskje også helt til kontrakten er gått ut, før han bestemmer seg for hva han vil gjøre.

Relaterte saker

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *