Eliaquim Mangala forlenger kontrakten

Mens de fleste var sikre på at Eliaquim Mangala kom til å forlate City til sommeren når kontrakten hans gikk ut, kommer i stedet nå meldingen om at franskmannen har signert en ny kontrakt med City.

Det var i august 2014 at Eliaquim Mangala ble hentet til City av manager Manuel Pellegrini for en sum i nærheten av £40 millioner fra Porto. Å si at Mangala har hatt et ikke altfor vellykket opphold i City er ingen overdrivelse. Den første høsten høstet han kritikk for noen svake opptredener i City-drakta, som i en kamp mot Hull da han både scoret selvmål og laget straffe. Etter hvert mistet Mangala plassen sin på laget, og ble også lånt ut, først til Valencia i sesongen 2016/17, og deretter til Everton i januar i fjor. I den første kampen for Everton pådro han seg en alvorlig kneskade og ble dermed ute resten av sesongen, før han returnerte til City.

Denne sesongen har heller ikke Mangala vært å se på banen, mye på grunn av skader, og i og med at kontrakten hans gikk ut til sommeren, regnet de fleste med at den «glemte» City-spilleren kom til å forlate klubben til sommeren. Men den gang ei. City og Mangala har nå blitt enige om å forlenge kontrakten hans med ytterligere ett år, altså fram til sommeren 2020.

Om midtstopperen er en del av Pep Guardiolas planer, eller hva som er tanken bak å gi han ny kontrakt, gjenstår å se.

Relaterte saker

1 svar

  1. Andreas sier:

    Å herrefred han er så dårlig

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.