Laporte forlenger til 2025!

Aymeric Laporte forlenger kontrakten med Manchester City fram til sommeren 2025!

Det er bare drøyt et år siden nå 24 år gamle Aymeric Laporte undertegnet for Manchester City, etter å ha blitt hentet fra Athletic Bilbao for £57 millioner. Siden den gang har han utviklet seg til å bli Pep Guardiolas mest selvskrevne blad i Citys midtforsvar, med et og annet vikaroppdrag ute på venstrebacken. Franskmannen har vært involvert i samtlige av Citys Premier League-kamper denne sesongen og belønnes nå, bare et år etter at han kom, med en ny kontrakt med City! Mens den forrige bandt ham til klubben fram til sommeren 2023, varer den nye fram til sommeren 2025.

«Jeg kunne ikke vært mer glad for å binde fremtidsplanene mine til Manchester City», kunne Laporte fortelle Citys offisielle nettside etter å ha skrevet under på kontrakten, som ganske sikkert også har bedre lønnsbetingelser enn den forrige. «Helt siden dagen jeg kom har Pep og alle spillerne fått meg til å føle meg veldig velkommen. Klubben tilbyr meg alt jeg trenger for å forbedre spillet mitt. Jeg har allerede tatt store steg, og jeg ønsker å bli bedre og bedre. Selvsagt ønsker jeg å vinne troféer og City er det beste stedet for meg å oppfylle ambisjonene mine.»

City-direktør Txiki Begiristain kunne legge til: «Aymeric er et enormt talent og det faktum at han har bundet sine beste år til oss, er grunn til å feire. Vi visste før vi hentet ham hit at han har enormt potensial, men måten han har forbedret spillet sitt på de siste tolv månedene har vært eksepsjonelt. Vi ønsker å sette sammen et ungt, levende lag, og Aymeric passer perfekt inn i planene våre. Måten hans å spille på passer oss og holdningen hans, helt siden han kom hit, har vært førsteklasses. Han kan bli så god han bare vil, og med han på laget vil Manchester City bli et bedre lag i årene som kommer.»

Laporte vil være 31 år sommeren 2025 når den nye kontrakten går ut.

Relaterte saker

2 svar

  1. Anders Eriksen sier:

    Topp stemning! Har vist seg som en solid signering!

  2. John Akse sier:

    Veldig fornuftig og god signering💙😊😊

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.