Fem kamper i april får ny dato

TV-oppsettet for april er klart, og fem av Citys kamper får nytt starttidspunkt.

Det er nå bestemt hvilke kamper britiske Sky Sports og BT Sport skal sende i april, og som dermed får nytt starttidspunkt.

Om vi starter med den første i kampen, hjemmeoppgjøret lørdag 6. april mot Cardiff, så blir den formiddagskamp lørdag 6. april med avspark kl 13.30 norsk tid. Merk likevel at denne kampen kan bli utsatt. Dersom City slår Swansea i kvartfinalen av FA-cupen, en kamp det er bestemt skal spilles lørdag 16. mars kl 18.20, og kommer til semifinale, skal den spilles enten lørdag 6. april eller søndag 7. april. Det betyr altså at kampen mot Cardiff i så fall blir utsatt.

Når det gjelder neste kamp i april, borteoppgjøret mot Crystal Palace, er det nå bestemt at den kampen flyttes til søndag 14. april med avspark kl 15.05 norsk tid. Dersom City skal spille kvartfinalekamp i Champions League tirsdag 16. april, vil likevel kampen mot Crystal Palace flyttes tilbake til lørdag 13. april.

Neste oppgjør er hjemmeoppgjøret mot Tottenham, som nå blir formiddagskamp lørdag 20. april med avspark 13.30 norsk tid.

Deretter blir neste motstander Manchester United. Den kampen var egentlig satt opp 16. mars, men i og med at både City og United skal spille kvartfinale i FA-cupen den helga, blir nå Manchester-derbyet flyttet til onsdag 24. april kl. 21.00 norsk tid.

Neste oppgjør er siste helg i april, når City skal ta turen til Turf Moor for å møte Burnley. Den kampen er nå flyttet til søndag 28. april med avspark kl. 15.05 norsk tid. Også den kampen vil flyttet tilbake til lørdag 27. april, dersom City skal spille semifinale i Champions League tirsdag 30. april.

Se hele kampoppsettet

Relaterte saker

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.