City Football Group blir deleier i kinesisk klubb

City Football Group har annonsert at den kinesiske fotballklubben Sichuan Jiuniu i kinesisk League Two blir en del av City Football Group-familien.

Sammen med UBTECH og China Sports Capital blir nå City Football Group deleier i klubben fra Sichuan-provinsen, og med det styrkes City Football Groups tilstedeværelse i Kina. Fra før av hadde CFG kontorer i både Shanghai og Shenzhen, og det har en god stund vært interesse for å finne kinesiske prosjekter å investere i.

Sichuan Jiuniu, som sparker i gang den nye sesongen i Kina om en måneds tid, blir den sjuende klubben i City Football Group-familien. Manchester City er selvsagt flaggskipet, men også New York City og Melbourne City er 100 % eid av CFG. I tillegg er CFG deleier i Yokohama F. Marinos fra Japan, Club Atletico Torque fra Uruguay og Girona fra Spania.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.