Program for fellesturen til Wolves-kampen

Deltakere til supporterklubbens fellestur til Manchester 11.-14. januar i forbindelse med hjemmekampen mot Wolverhampton, kan glede seg til et rikholdig program. En rekke gamle City-helter er gjester!

Supporterklubben fyller 45 år i 2019, noe som gjør at det passer bra å slå på stortromma og feire med tidenes program for en fellestur!

Fredag 11. januar

Sted : Kielys Irish Bar
Tidspunkt: 14.30
Gjester : Peter Barnes, Tony Book, Tommy Booth, Ian Brightwell, Joe Corrigan, Asa Hartford, Gary James, Dennis Tueart.
Verter: Kevin Parker  & Per Asle Rustad

Vi starter fellesturen offisielt med meget celebre gjester fra Manchester Citys gamle og ærverdige dager på 70-tallet. Man kan spise lunch på egen regning på Kielys fra ca 11.00, eller annet sted i Manchester f.eks The Bank – Moon under Water e.l. Det er opp til dere, men sørg for å være på plass når det hele begynner 14.30!

For å dekke utgifter til gjestene vil prisen på seansen på Keilys være 400 kr. VIPPS til 90629446 eller konto 16025352169.

Inkludert er Gary James sin bok, «City Folklore», personlig signert.  Derfor betaler dere bare 200 kr for hver ekstra deltaker i familien. Gjestene får dekket drosjepenger og mat og drikke etterpå på El Rincon av beløpet dere betaler. Alle som er påmeldt her vil i tillegg være med i loddtrekning om følgende flotte premier:

 1. Valgfri billett til City-kamp fra 23. februar og ut sesongen. Gjelder også bortekamper og finaler i alle turneringer man skulle komme til finalen i!
 2. Vi har også tre signerte City-drakter av gjestene våre.
 3. Peter Barnes-Manchester City-dress !
 4. Utover loddet du får som deltaker kan du også kjøpe ekstra lodd for 10 pund per stk, dette for at vi skal klare å få arrangementet i balanse. Vi selger dog maks 100 lodd inkludert de ca. 50 som allerede er påmeldt!

Det vil også være Q&A med de gamle spillerne, derfor ønsker jeg å få inn spørsmål før 1. januar til de forskjellige gjestene. Størst innflytelse på karrieren, høydepunkter i karrieren, verste motstander, beste lag noensinne, egne favoritter , osv?

Dennis Tueart vil starte seansen med å snakke litt om sin karriere, og du kan også få kjøpe hans bok for 15 pund personlig signert. Alle inntektene herfra går til Christie – kreftsykehuset i Manchester, som Dennis donerer disse pengene til. Dennis har med 25 bøker, igjen vil supporterklubben kjøpe overskuddslageret om noe blir til overs, OK?

Dersom du vil delta og spise etterpå, så har jeg bestilt bord på El Rincon som er en kjent Manchester City-tapasrestaurant rett ved siden av Kielys, drevet av Rafa. Du må si fra om du ønsker å bli med hit av plass og bord bestillingshensyn, men man kan selvsagt også selv vandre ut i natten og gjøre som man selv vil.  Vi har 40 plasser til El Rincon og meningen er at de fleste av gjestene også blir med hit!

Program på Kielys Irish Bar

14.30: Dennis Tueart forteller om City-karrieren sin
14.45 – 15.00:  – Q & A med gjester, ledet av Kevin Parker og Per A Rustad
15.45 – 16.00: Gary James snakker om og promoterer sin nye bok – City Folklore
16.30:  Autografer og bildetaking – loddtrekning med premier

17.00 – 18.00: Mat og drikke på El Rincon

 

Lørdag 12. januar:

Utflukt med buss til Mansfield – Yeovil (stopp i Chesterfield underveis).

Pris blir 720 kr. På vegne av Ut i det Blå-komiteen ved Gaute, Jakob og Andreas vil opplegget på lørdag bli slik:

Turen starter kl. 10.00 med buss fra rett utenfor Mother Macs til Chesterfield. Det er toalett om bord i bussen, som tar 33 passasjerer. Vi bruker vår lokale sjåfør som vi kjenner fra mange år tilbake, Cookie, slik at vi unngår å få en sur sjåfør som ikke er fleksibel.

Turen går fra Manchester via Chesterfield og stopp der i ca to timer for lunsj etc,-  før turen går videre til kampen Mansfield – Yeowil.

Etter fotballkampen vil det bli anledning til et lite pubbesøk før buss-turen går tilbake til Guds egen by Manchester, hvor vi regner med å være tilbake senest 20.00. Beslutning her tas underveis. – Supporterklubben, ved Ut i det Blå-komiteen, vil på turen komme med diverse aktiviteter, herav trekning i loddkonkurransen som bare er åpen for denne turens deltakere. Alle som deltar på utflukten vil få ett lodd gratis. I tillegg håper vi noen støtter vår aktivitet ved å kjøpe noen ekstra lodd til 10 pund pr. stk. Det selges maks 100 lodd.

Premier er følgende:

1. Premie: 60 pund eller billett til en av Citys kamper ute eller hjemme denne sesongen. Gjelder også borte billetter og finaler i ligacup eller FA-cup!

2 – 3. premie: Signert Manchester City-drakt fra gjestene på fredagens tilstelning på fellesturen.

4. premie: personlig sang til deg fremført av Andreas Holø.

Gaute har ordnet med fotballbilletter og et Mansfield-skjerf til alle som også inngår i pakkeprisen. Prisen inkluderer selvsagt også buss tur/retur Manchester og lønn til sjåføren som må holde ut med oss. Viktig at du tar med følgende på turen, godt humør og vær positiv! Dette er bare moro! Mat og drikke bes ordnet individuelt.

 

Søndag 13. januar:

Dette kan jo bli kampdag med avspark klokken 12.00 dersom City eller Wolves spiller uavgjort mot enten Rotherham eller Liverpool i FA cupens 3. runde. Hvis ikke går kampen mandag 14. januar kl. 20.00 engelsk tid.

Vi er ca 70 over på fellesturen mot Wolves, det er nå ca 40 stk som skal spise Curry i eget rom i 2. etasje av restauranten Arnero søndag klokken 19.00. Vi har hele andre etasje!

Andy Morrison har bekreftet at han stiller, og i øyeblikket arbeider vi for at Shaun Goater eller Paul Dickov også blir med oss.

Det er rundt 40 påmeldte til curryen så langt.

Maten må forhåndsbestilles og vi starter kl. 19.00 til ca. 22.30.

MENYEN ER SOM FØLGER:

Pre starter
Pappadom and relish tray

Starter
Chicken tikka
Lamb seekh kebab
Onion bhaji

Mains
Chicken tikka masala
Lamb banjara
Spinach potato subzi
Dahl tadka

Pilav rice
Fresh nan

Det er svært viktig at dere melder fra om dere ikke kan akseptere menyforslaget under, da må vi kontakte stedet for å få en spesialordning. Si også fra om dere har allergier etc.

Betaling for mat og gjester blir kr 350 til VIPPS 90629446 eller konto 16025352169 . Danske kan ta med 30 pund kontant.

7 svar

 1. Det gledes !!! Sender og ut en riktig God lyseblå City jul , til alle med ett lyseblått hjerte 🎅🏻🎅🏻🎅🏻💙

 2. Tor Sønsteby sier:

  Det er fortsatt noen ledige plasser om noen vil henge seg på! God jul.

 3. Rune Oksnes sier:

  Dette blir praktfullt! God lyseblå jul!

 4. Tor Sønsteby sier:

  Tips om du vil være med – Fly ut fredag formiddag med Norwegian, bor du i Oslo eller Vestfold området har vi buss til Stansted etter kampen på mandag kveld og du kan fly tilbake med oss fra Stansted til enten Torp eller Gardemoen tidlig tirsdag morgen, vi har 8 plasser i budden dit! KOm igjen, bli med !

 5. Jan Gunnar sier:

  Hva vil noe sånt koste

Legg igjen en kommentar