Ny tipperekord

… og to heldige tippere er trukket ut til hver å motta to billetter til kampen mellom Manchester City og Manchester United 11. november!

Supporterklubbens tippekonkurranse høsten 2018 er nå i gang med første kamp på kupongen som ble spilt i går, nemlig uavgjortoppgjøret mellom Liverpool og City. Fram til og med 26. desember vil det etter hver Premier League-kamp bli lagt ut oppdatert liste over stillingen som nedlastbart Excel-dokument lett synlig her på ManchesterCity.no. 208 av de 580 rekkene som kom inn hadde uavgjort i første kamp på kupongen og ligger dermed best an så langt, men mye kan skje fram mot jul.

580 rekker er også rekord i vår tradisjonsrike tippekonkurranse! Dette tallet kan bli justert noe hvis det viser seg at identiske rekker ved en feiltakelse har blitt registrert flere ganger, men det er uansett fantastisk å se at så mange støtter opp om konkurransen, og samtidig også driften av supporterklubben!

Som en bonus (i tillegg til Manchester-turer til de beste tipperne med fly, hotell og kampbillett inkludert), har vi denne gangen trukket ut to heldige vinnere av alle de som er med i tippekonkurransen som hver mottar to billetter til kampen mellom City og United 11. november. Gratulerer til Thor Kenneth Sørensen og Svein Arild Rud som var de heldige som ble trukket ut og som dermed får to billetter hver til Manchester-derbyet! Dere blir kontaktet via e-post.

Relaterte saker

1 svar

  1. Gratulerer til begge 😀

Legg igjen en kommentar