Tippekonkurranse med bonuspremie!

Førstkommende søndag er siste frist for å bli med i supporterklubbens tradisjonsrike tippekonkurranse denne høsten, der vi deler ut tur til Manchester til de fire beste tipperne. I tillegg blir det denne gangen en bonuspremie der to tilfeldige tippere trekkes ut til å få to billetter hver til kampen mellom City og United i november!

Hver høst og vår har supporterklubben i en årrekke arrangert tippekonkurranse der både medlemmer og ikke-medlemmer kan levere inn sine tips til markering på tolv City-kamper. De fire beste tipperne vinner fotballtur til Manchester med både fly, hotell og kampbillett inkludert, og det er svært gode vinnersjanser om en er dyktig å tippe. I løpet av konkurransen legges det etter hver kamp ut oppdatering her på ManchesterCity.no om hvordan en ligger an, og en kan også sammenligne sine egne tips med andres.

Denne gangen legger vi også til en bonuspremie i potten! I tillegg til de fire Manchester-turene til de beste tipperne trekker vi førstkommende mandag blant deltakerne som har tippet og betalt ut to deltakere som hver får to billetter til Man City – Man United i november!

Altså enda en ekstra grunn til å bli med! Ved å delta støtter en også driften av supporterklubben.

Siste frist for å levere er førstkommende søndag, før avspark i kampen mellom Liverpool og Manchester City kl. 17.30. Det koster 100 kr pr. rekke en leverer. Lever dine tips nå!

Relaterte saker

Legg igjen en kommentar