Spurs-kamp flyttes til mandag

Citys kamp mot Tottenham flyttes til mandag 29. oktober fordi nye White Hart Lane ikke er klar i tide og det skal spilles NFL-kamp på Wembley søndag 28. oktober.

Det har en stund vært klart at nye White Hart Lane ikke ville bli klar i tide til sesongstart, og det har etter hvert også kommet ytterligere forsinkelser som har gjort at Tottenham har vært nødt til å spille de første hjemmekampene denne sesongen på Wembley, der laget også spilte alle sine hjemmekamper forrige sesong. Etter at tv-kanalene hadde sagt sitt, var det meningen at Citys borteoppgjør mot Tottenham skulle spilles søndag 28. oktober, men nå er det også klart at nye White Hart Lane, som bygges rett ved siden av der gamle White Hart Lane lå, heller ikke er klar til den dagen.

En løsning kunne vært å spille kampen på Wembley samme dag, men det lar seg ikke gjøre, i og med at det er bestemt at en amerikansk NFL-kamp skal spilles der den dagen. Det har en stund vært uvisst hva som kom til å skje, og Tottenham ønsket først at kampen skulle spilles i Manchester, mens Spurs ville få hjemmeoppgjør i vår når lagene skal møtes igjen. Det tilbudet takket City nei til, i og med at det ville betydd en haug med bortekamper på de lyseblå i sesonginnspurten.

City har nå imidlertid motvillig godtatt at kampen flyttes til dagen etterpå, med avspark mandag 29. oktober 21.00 norsk tid på Wembley, som muligens ikke vil ha verdens beste gressmatte etter at det dagen før er spilt amerikansk fotball der. Dette er ikke godt nytt for den engelske City-fansen, som dermed må komme seg til London og tilbake til Manchester sent en mandagskveld, i stedet for på søndagen, som ville gjort ting enklere. Som en kompensasjon har nå City annonsert at de vil sette opp gratis busser til og fra London, som en slags kompensasjon til fansen.

Et annet problem er at tirsdag 30. oktober og onsdag 31. oktober skal 4. runde i ligacupen spilles, og dersom City slår Oxford i tredje runde, vil det bli kort tid mellom kampen mot Spurs 29. oktober og denne ligacupkampen. Torsdag 1. november er nemlig en uaktuell dato for den kampen, i og med at City skal møte Southampton lørdag 3. november i Premier League. Hvordan dette problemet løses, er foreløpig ikke klart.

Relaterte saker

1 svar

  1. Ashu Man Ashu Man sier:

    ምን አላችው

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.