Kevin De Bruyne med alvorlig kneskade

Kevin De Bruyne skal ha pådratt seg en alvorlig kneskade på dagens trening og kan være ute i flere måneder. Oppdatert: Klubben bekrefter at De Bruyne er ute i tre måneder.

Det er City Watch som melder om at Kevin De Bruyne pådro seg en alvorlig kneskade på dagens trening, og selv om det foreløpig ikke er klart hvor lenge belgieren blir ute av spill, skrives det at skaden er lik den han pådro seg i januar 2016 i en ligacupkamp mot Everton, som den gangen holdt ham ute av spill i to måneder. Sannsynlig vil han også denne gangen være minst like lenge ute av spill.

Også den belgiske journalisten Kristof Terreur, som har god kontroll på alle belgiske spillere, melder på Twitter om De Bruynes skade, og skriver at 27-åringen kommer til å være ute av spill i minst to måneder.

Nyheten kommer svært ubeleilig for Pep Guardiola, som lot De Bruyne hvile fra start mot Arsenal på søndag, i og med at det var først forrige mandag spilleren, som ble kåret til sesongens City-spiller forrige sesong, var tilbake i trening etter sommerens VM.

Klubben har foreløpig ikke bekreftet skaden. Om De Bruyne blir ute i to måneder går han blant annet glipp av kampen mot Liverpool på Anfield 7. oktober.

Oppdatert 17.8: Klubben bekrefter at De Bruyne, som har pådratt seg en leddbåndskade i kneet heldigvis ikke trenger operasjon, men at han blir ute av spill i tre måneder.

Relaterte saker

1 svar

  1. Svea sier:

    Sånt må vi regne med. Stallen skal være god nok til å tåle dette. På tide at Gundogan tar ansvaret nå. Dette er hans mulighet, med sin gode teknikk og pasningsfot. Hvis ikke får Foden virkelig vise hva han kan. Det går nok bra.

Legg igjen en kommentar