De Bruyne ble Etihad Player of the Season

Kevin De Bruyne er av City-fansen kåret til sesongens beste City-spiller. I tillegg vinner han den første Premier League Playmaker of the Season.

Det er andre gang at De Bruyne vinner prisen som sesongens beste City-spiller. Mens det forrige sesong var David Silva som havnet øverst på tronen, var det i 2015/16 De Bruyne som stakk av prisen i sin første sesong for City, og også i år er det altså belgieren fansen har sett på som den spilleren som har betydd mest for laget.

På sine 52 kamper for City denne sesongen scoret midtbanespilleren 12 mål, og sto for fantastiske 21 målgivende pasninger. 16 av dem kom i Premier League. Premier League kunne for kort tid siden informere om at de hadde innført en ny pris, nemlig Premier League Playmaker of the Season, som går til spilleren med flest målgivende pasninger. Første vinner av troféet ble Kevin De Bruyne, som altså hadde flest målgivende pasninger av alle i Premier League.

Relaterte saker

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *