Kevin De Bruyne signerte ny femårskontrakt!

Kevin De Bruyne gjør som David Silva, Nicolas Otamendi og Fernandinho – signerer ny kontrakt med Manchester City! De Bruynes nye avtale binder ham til City fram til 2023!

Belgieren har vært i sensasjonell form denne sesongen og er assistkongen over alle assistkonger. Etter at De Bruyne signerte for City i 2015 da han kom fra Wolfsburg, er det ingen andre Premier League-spillere som har flere målgivende pasninger enn 26-åringen. Hele 38 ganger har De Bruyne servert lagkameratene sine, og han ligger også på topp denne sesongen med 10 målgivende pasninger i Premier League så langt, en prestasjon han deler med Leroy Sané, som har samme antall målgivende pasninger. De Bruyne er heller ikke fremmed for å score, og har på sine 122 kamper for City så langt 31 nettkjenninger.

«Jeg er veldig glad for å ha undertegnet denne kontrakten», kunne De Bruyne fortelle Citys offisielle nettside. «Som jeg har sagt tidligere har intensjonen min alltid vært å bli her i City hvor jeg har følt meg hjemme fra første dag jeg kom hit. Ikke bare vinner vi, men vi spiller flott fotball også! Det er en glede å være en del av dette, og jeg gleder meg til å se hva som kommer i årene framover.»

Når den nye kontrakten går ut sommeren 2023 vil De Bruyne være fylt 32 år og ha tilbragt åtte år i Manchester. Fortsetter De Bruyne å spille som han har gjort så langt i den lyseblå trøya er sjansen stor for at han fortsetter i City etter det også. Selv om ikke City selvsagt ikke har gått ut med hva De Bruyne tjener i uka nå som den nye kontrakten blir gjeldende, skriver avisene at ukelønna nå stiger fra £120 000 til £200 000.

Også Txiki Begiristain var svært glad etter at den nye kontrakten var underskrevet. «Dette er gode nyheter for klubben», kunne Citys fotballdirektør fortelle. «Han har vist hvor viktig han er for laget denne sesongen og han har vært helt avgjørende for alt vi har foretatt oss så langt. Vi er henrykt over at han har bundet seg til klubben for så lang tid framover!»

I tillegg til at førstelagsspillerne David Silva, Nicolas Otamendi, Fernandinho og nå Kevin De Bruyne har forlenget kontraktene sine med City, kan det også nevnes at meget talentfulle Lukas Nmecha nylig også skrev under på en ny treårskontrakt med City. 19-åringen fikk sin debut for Citys førstelag i kvartfinalen mot Leicester i ligacupen i desember.

Relaterte saker

8 svar

  1. Kveldens viktigste signering i Manchester👕👍🏻

  2. Kveldens viktigste signering i Manchester👕👍🏻

  3. Enig, uten han spiller laget ikke fullt så bra.

  4. Blir bare bedre og bedre dette , glad all over 😀😀👍

Legg igjen en kommentar