Fernandinho forlenger til 2020!

Fernandinhos kontrakt med Manchester City var i ferd med å gå ut, men nå har brasilianeren som betyr så mye for de lyseblå skrevet under på en ny kontrakt!

Siden Fernandinho skrev under for Manchester City sommeren 2013, har brasilianeren vært en helt sentral del av laget til først Manuel Pellegrini, og deretter Pep Guardiola. Da han først ble hentet inn fra Shaktar Donetsk for £34 millioner, skal vi tro det media rapporterte den gangen, skrev spilleren som da var 28 år gammel under på en fireårskontrakt. På et eller annet tidspunkt må denne kontrakten ha blitt forlenget med ett år, uten at dette ble offentliggjort av klubben. Mange trodde nemlig at Fernandinhos kontrakt med City holdt på å gå ut sommeren 2017, før det for ca. et år siden ble rapportert at det ikke var før sommeren 2018 kontrakten gikk ut, altså om noen få måneder. Midtbanespilleren kunne da ha gått gratis til en annen klubb.

Slik blir det imidlertid ikke. Fernandinho fyller 33 år i mai, men betyr fortsatt så mye for City at han nå altså har skrevet under på en ny kontrakt som binder ham til klubben fram til sommeren 2020. Da vil Fernandinho være 35 år gammel, og ha vært i Manchester i sju år.

Brasilianeren ble nylig beskrevet som en av de tre beste defensive midtbanespillerne i verden, og Fernandinho sier til Citys offisielle nettside etter å ha skrevet under på den nye kontrakten at han er henrykt over å ha bundet seg til klubben i ytterligere to sesonger. «Dette er en klubb med en fantastisk fremtid, og jeg ønsker å være en del av den så lenge som mulig. Med Pep som sjef håper jeg at vi kan vinne pokaler, og enda viktigere, vi skal gjøre det ved å spille en attraktiv, offensiv fotball. Det er en glede å være en del av denne klubben, og jeg ser fram til å se hva de neste årene vil bringe.»

Også Txiki Begiristain, direktør i City, er glad for at Fernandinho har forlenget kontrakten. «Vi er glad for at Ferna har signert den nye kontrakten. Han er en viktig spiller i troppen og arbeidsmoralen og profesjonalismen hans er på aller høyeste nivå. Formen hans denne sesongen har vært fantastisk, og vi er glade for at han har forlenget med to år.»

Relaterte saker

1 svar

  1. Les og på Manchester evening News takketalen til City og ikke minst fansen , veldig imponerende , enda en legende på gang . Forøvrig en undervurdert motormann i City maskineriet 👍😀

Legg igjen en kommentar