Guardiola oppdaterer på Stones før Arsenal-kampen

imageDet nærmer seg seriestart med stormskritt, og i kveld spiller City sin siste treningskamp før seriepremieren mot Sunderland neste helg. En spiller Pep Guardiola da håper blir å se i City-drakt er John Stones. To spillere som imidlertid kan være på vei vekk er Wilfried Bony og Samir Nasri.

For en uke siden kunne vi melde at både Leroy Sané, Gabriel Jesus og Marlos Moreno var svært nære å signere for City, mens de lyseblå også jaktet Evertons John Stones. I uken som har gått etter det har både Sané, Jesus og Moreno blitt bekreftet nye signeringer for City, mens det fortsatt ikke skal være noen enighet mellom City og Everton om en pris for Stones. City skal ha lagt inn bud på £40 millioner for den 22 år gamle engelske midtstopperen, mens Merseyside-klubben vil ha £50 millioner. De engelske avisene skriver imidlertid at City prøver å tilby Wilfried Bony til Everton som en del av handelen, og at han skal være verdsatt til £15 millioner.

Manchester Evening News skriver at City-manager Pep Guardiola, som for øyeblikket befinner seg i Göteborg der City skal spille den siste treningskampen denne pre-seasonen i kveld mot Arsenal, har bekreftet at City ønsker seg Stones tjenester. «Han er fortsatt Everton-spiller. Det handler om markedet, så Txiki Begiristain er rett person å spørre. Jeg vet hvordan det fungerer her i England. Jeg er bare treneren. Jeg kommer med mine anbefalinger til klubben, så er det opp til klubben å bestemme hva som er best å gjøre ut fra det som er mulig. Han er Everton-spiller for øyelikket. Jeg vet ikke hva som kommer til å skje i framtiden, men han spilte for Everton både i Wayne Rooneys testimonial og mot Espanyol, så han er fortsatt Everton-spiller.»

I kveld er det altså treningskamp mot Arsenal i Göteborg som gjelder, noe som blir den siste oppkjøringskampen før sesongstarten neste helg. City har bare spilt fire treningskamper denne sommeren (bare tre med tilskuere), men Pep Guardiola har på den andre siden fått mer tid til treninger og å drille inn laget. «For å bli kjent med spillerne dine må du leve med dem – spise med dem, snakke med dem, trene med dem, bli kjent med dem», forteller Guardiola i et intervju med ESPN. «Jeg er veldig, veldig fornøyd med hvordan spillerne mine har opptrådt. Med tanke på lagånd og karakter tror jeg vi vil bli et sammensveiset lag, og det er det jeg ønsker meg. Vi må prøve å hjelpe hverandre med å utvikle oss og å være aggressive når vi ikke har ballen. Jeg vil at vi skal være et lag som kjemper.»

Guardola kommer sannsynligvis til å stille et sterkt lag mot Arsenal i kveld, og en rekke førstelagsspillere har blitt observert både på flyplassen i Manchester og i Göteborg etter at de landet. Kevin De Bruyne er med, det samme er Raheem Sterling og Sergio Agüero. Nyinnkjøpte Leroy Sané må imidlertid stå over på grunn av et problem med hamstringen, og vil dermed ikke få sin debut i kveld. To andre spillere som ikke er med, men som kunne ha vært det, er allerede nevnte Wilfried Bony, i tillegg til Samir Nasri. Når det gjelder Bony mener spekulantene i avisene at det at han ikke er med mot Arsenal i kveld, bekrefter spekulasjonene om at Everton blir neste stoppested for ivorianeren som ikke har fått tingene til å stemme i City etter at han ble hentet fra Swansea. At Samir Nasri ikke er med, får også mange til å spørre seg om hans dager i klubben er talte. Nasri skal ha blitt observert på trening for City denne uka der han trente for seg selv, i stedet for med resten av førstelagsspillerne. Muligens vil også franskmannen bli å se et annet sted enn i City denne sesongen.

Hele troppen til kveldens treningskamp mot Arsenal: Joe Hart, Willy Caballero, Gael Clichy, Bacary Sagna, Pablo Zabaleta, Aleks Kolarov, Jason Denayer, Tosin Adarabioyo, Pablo Maffeo, Angelino, Fabian Delph, Kevin De Bruyne, Raheem Sterling, Jesus Navas, Nolito, David Silva, Yaya Toure, Fernando, Fernandinho, Aleix Garcia, Oleksandr Zinchenko, Kelechi Ihenacho, Sergio Aguero

Kampen vises direkte på TV2 Sport Premium med sendestart kl. 18.50 i kveld.

Relaterte saker

1 svar

  1. Jan Havnen sier:

    Jeg er ikke oppdatert, hvor er midtstopperne våre ??

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *