Borteoppgjøret mot Dynamo Kiev IKKE for tomme tribuner

CS21210674Det var ventet at Citys første oppgjør mot Dynamo Kiev i åttendedelsfinalen av Champions League skulle spilles for tomme tribuner, men nå viser det seg at City-fans får mulighet til å ta turen til Ukraina likevel. UEFA har nemlig redusert straffen som var ilagt Dynamo Kiev.

UEFA dømte opprinnelig Dynamo Kiev til å spille tre hjemmekamper for tomme tribuner etter problemer med rasisme. Da Chelsea tok turen til Kiev i oktober ble nemlig mørkhudede supportere banket opp av hjemmefansen. Nå reduseres imidlertid straffen til bare én kamp for tomme tribuner, etter at den ukrainske klubben appellerte til UEFA. Den kampen er allerede spilt (siste hjemmekamp i gruppespillet, hjemme mot Maccabi Tel Aviv), noe som betyr at kampen mellom Dynamo Kiev og Manchester City senere i måneden (24. februar) skal spilles med supportere på tribunen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *