Messi og Barkley inn, Nastasic ut?

JS50812686Vi oppsummerer den siste tidas rykter over hvem som er på vei inn og ut av klubben.

Det er fortsatt halvannen måned til overgangsvinduet åpner igjen, men de engelske avisene er allerede i full gang med å spekulere i hvem som er på vei inn og ut i de forskjellige klubbene. Det skrives selvsagt i utstrakt grad om hvem Manuel Pellegrini tenker å hente inn til City, og enkelte spekulerer også i at Pellegrini selv er på vei ut dørene.

Lite pålitelige Daily Star hevder City har kastet seg inn i kampen om Gareth Bale, som visstnok skal være til salgs neste sommer. Den engelske midtbanespilleren hevdes å være på vei bort igjen fra Real Madrid, men skal visstnok koste hele £90 millioner. Nå skrives det altså at City har kastet seg inn i kampen mot Chelsea og Manchester United om å få underskriften hans.

Et litt mer edruelig rykte er at City vil ha Newcastles 19 år gamle ving Rolando Aarons. Engelskmannen, som er født på Jamaica, skal imidlertid være i samtaler med Newcastle om å signere en ny kontrakt. Den nåværende kontrakten går ut etter denne sesongen.

En annen det spekuleres i om kan være på vei inn er Juventus-backen Stephan Lichtsteiner, som har spilt fast for Torino-klubben siden han kom dit sommeren 2011. 30-åringen har høyreback som sin foretrukne posisjon, men kan også spille som venstreback eller til og med på midtbanen.

En som kan være på vei i motsatt retning er Matija Nastasic. Serberen ser ut til å være fullstendig glemt av Manuel Pellegrini, og får ikke engang sitte på benken. Han har imidlertid fortsatt et godt rykte på seg i Italia etter tida i Fiorentina, og Juventus skal ifølge ryktene være villige til å gi £5 millioner for han.

Mens noen rykter altså ikke inkluderer de aller største fotballnavnene, er det andre, kanskje mer spekulative rykter som ikke er redd for å linke de aller største og beste til City. Enkelte har tolket enkelte uttalelser fra Barcelonas Lionel Messi i den retning at han kunne tenke seg å spille i en annen klubb, og med tanke på City-direktørene Ferran Soriano og Txiki Begiristains fortid i nettopp Barcelona, spekuleres det nå i om City vil forsøke å skaffe seg Agüeros gode venn. Messi har forøvrig oppholdt seg i Manchester de siste dagene i forbindelse med Argentinas privatkamp mot Portugal som ble spilt på Old Trafford (Portugal vant 1-0), og trente da på Carrington.

Fiorentina-vingen Juan Cuadrado er en annen det skrives om i forbindelse med potensielle spillere Pellegrini vil ønske å hente inn i januar, i tillegg til Atletico Madrids midtbanespiller Koke.

For de som ønsker seg flere engelske spillere til City, er et spennende rykte som har versert en god stund nå at City ønsker å hente Evertons Ross Barkley. Det skrives imidlertid at stortalentet vil koste hele £60 millioner, noe som i så fall ville vært ny britisk overgangsrekord. Barkley signerte nettopp en ny fireårskontrakt med Everton, men det hindrer altså ikke avisene fra å skrive at han skal være på vei til en annen klubb. Med financial fair play i tankene, er det imidlertid tvilsomt at City kommer til å betale så mye for kjempetalentet.

Til slutt kan vi ta med at det også spekuleres i om Manuel Pellegrini får fortsette som manager for Manchester City særlig lenge. Et rykte går ut på at Diego Simeone, som har hatt stor suksess som manager i Atletico Madrid, er ønsket som erstatter for Citys chilenske manager.

5 svar

 1. Per Arve Stenødegård sier:

  Nå er det igjen . Var eg tenkt å skrive !!!

 2. John Cato Thorkildsen sier:

  Tipper vi henter Bale, Messi, Barkley, Ibrahimovic, Pogba, Lichtsteiner, Alaba og Hummels. Ut går Nastasic, Clichy, Demichelis, Lampard og Boyata.

 3. citylover sier:

  Jeg syns vi bør få inn Ronaldo i samma slengen

 4. citylover sier:

  Men på en annen side har vi jo Jesus, han er en legende med rapphet som en gud

 5. CIty In my Heart sier:

  Inn med Ronaldo, Messi, Hazard og Robben foran. Bak henter vi inn Thiago Silva sammen med Kompany, og Ramos som reserve. I tillegg vil jeg ha Iniesta og Xavi. Da har vi kanskje sjanse på gullet!

Legg igjen en kommentar