Silva kan være ute i tre uker

JS49673408Det fryktes at David Silva kan være ute av spill i tre uker etter å ha skadet seg i ligacupkampen mot Newcastle.

Silva måtte byttes ut allerede etter ni minutter på onsdag mot Newcastle med det som viser seg å være en leddbåndskade. Manager Manuel Pellegrini vil oppdatere om situasjonen hans på pressekonferansen som skal være i dag i forbindelse med søndagens Manchester-derby. Om Silva ikke blir klar før om tre uker vil han gå glipp av flere kamper, for eksempel Champions League-oppgjøret mot CSKA Moskva og Premier League-kampen mot Queens Park Rangers. Og han blir garantert ikke å se i søndagens kamp mot Manchester United. Den gode nyheten er at det om ikke lenge er klart for en ny landslagspause, slik at han ikke går glipp av så mange kamper som han ville gjort om skaden for eksempel hadde kommet en måned senere.

2 svar

  1. Per Arve Stenødegård sier:

    Finnes det virkelig ikke unge sultne spillere som burde fått prøve seg i ei sånn setting .-)

  2. Det skal også sies at det å starte med Silva var dumt!!

Legg igjen en kommentar