Ungguttene seiret i Moskva

cele goal 1City EDS står med 9 poeng etter 3 kamper i UEFA Youth League etter å ha slått CSKA Moskva 2-0 i Moskva i dag.

Jose Angel Pozo ble den store helten i dagens kamp. Han scoret begge Citys mål på en iskald Stadium Oktyabr, det første etter 21 minutter på en flott avslutning i hjørnet. Hjemmelagets keeper oppførte seg seg riktignok snodig på målet. Det virket som han bare skulle kontrollerte ballen utenfor, men avslutningen gikk altså i stedet i mål, til keepers forbløffelse.

Brandon Barker var arkitekten på det andre målet. Han befant seg på venstre side han slo en lur pasning gjennom til Pozo, som befant seg med ryggen mot mål. Men han fikk snudd opp og avsluttet, såvidt via et CSKA-bein og bak en keeper som var satt ut av spill.

CSKA Moskva hadde ikke en eneste skikkelig avslutning på mål i løpet av hele kampen, og City kunne fort ha scoret flere. At seieren var fortjent var det altså ingen som helst tvil om. City er nå soleklare favoritter til å gå videre til sluttspillet.

1 svar

  1. Stig Kristiansen på Facebook sier:

    de får det til

Legg igjen en kommentar