Lampard ble månedens City-spiller i september

Lampard and PabloFrank Lampard er kåret til Etihad Player of the Month i september.

September ble en god måned for Frank Lampard, som sjokkerte mange (spesielt Chelsea-supportere) med å signere for Manchester City på en utlånsavtale fram til januar. Senere har både Manuel Pellegrini og Lampard selv åpnet for at låneoppholdet kommer til å vare lenger.

Lampard har raskt rukket å bli en favoritt blant City-fansen, og scoret i løpet av september fire mål, til tross for ikke altfor mye spilletid. Det viktigste av dem var uten tvil i kampen mot gamleklubben Chelsea da han satte inn den viktige utligningen like før slutt, slik at kampen endte 1-1.

Nå er han av City-fansen altså kåret til månedens beste City-spiller i september. Lampard fikk 6 095 av stemmene på den offisielle nettsiden til City, mens James Milner og David Silva havnet på henholdsvis andre- og tredjeplass.

2 svar

  1. ian matias rivera sier:

    I want to play for city i are a 14 years old boy living in norway in grong

  2. Per Arve Stenødegård sier:

    nå er det igjen

Legg igjen en kommentar