City-fans slipper ikke inn hos CSKA Moskva

PA_SOCCER-Man-City-202341_6981795Citys neste kamp i Champions League er borte mot CSKA Moskva. City-fans som har bestilt tur til Moskva vil imidlertid ikke få slippe inn på stadion!

UEFA har kunngjort at CSKA Moskva må spille de neste tre hjemmekampene sine i Europa for tomme tribuner. Grunnen er at det russiske lagets supportere barket sammen med Romas supportere da de tok turen til Italia i den første kampen i gruppespillet i årets Champions League. I tillegg til CSKA må spille sine neste tre hjemmekamper for tomme tribuner får ikke laget sende noen supportere til de to neste bortekampene i Europa heller. Det betyr at ingen russere vil ta turen til Manchester når CSKA Moskva skal gjeste Etihad Stadium og møte City i Champions League i november.

Dette betyr altså at City-fans som allerede har kjøpt flyreise til Moskva og ordnet med visum til Russland, har kjøpt katta i sekken. Kevin Parker fra den offisielle supporterklubben i England sier til Manchester Evening News at det er galt at fans som ikke har gjort noe galt skal bli straffet, og at de som allerede har bestilt fly og kampbillett bør få dispensasjon til å reise og se kampen som nå altså skal spilles bak lukkede dører. «Fansen som reiser dit er die-hard-fansen, det er komplisert å reise dit, og det er ikke billig. Jeg syns heller de burde utstenge laget fra Champions League, siden dette ikke har noen effekt. Da går de glipp av Champions League-pengene og det straffer fansen, men ikke andre lags fans».

1 svar

  1. Per Arve Stenødegård sier:

    Bakern fikser dette .-)

Legg igjen en kommentar