Nasri ute i en måned

JS46230383Samir Nasri må operere og blir ute av spill den neste måneden.

City har slitt med skader i begynnelsen av sesongen, og verken Stevan Jovetic eller Fernando har spilt siden i slutten av august. Nå er det også klart at Samir Nasri må operere i lysken sin, og blir ute den neste måneden.

«Det er alvorlig, og han vil trenge en operasjon i løpet av de nærmeste dagene», kunne manager Manuel Pellegrini fortelle. «Jeg er ingen lege, men han kommer til å være ute i en måned. Han trente, men han var ikke 100 prosent og følte seg ikke komfortabel med situasjonen, så legen fant ut at dette var det riktige å gjøre.»

«Han er selvsagt en viktig spiller for oss, og det vil ikke bli enkelt å spille uten Samir, men jeg unnskylder meg aldri for spillere som ikke er i troppen. Vi har en meget god stall.»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *