Før kampen: Hull City – Manchester City

David+Silva+Manchester+City+v+Hull+City+Premier+3p7wj6lvgavlManuel Pellegrinis gutter har ikke vunnet i Premier League siden 25. august, men de lyseblå reiser til Hull med en plan om å ta tre poeng.

Sheffield Wednesday holdt i én omgang mot Manchester City i ligacupkampen i midtuken. I andre omgang gikk imidlertid Stuart Grays lag opp i sømmene og etter at 90 minutter var spilt sto det hele 7-0 til hjemmelaget. To mål av Frank Lampard, to av Edin Dzeko og ett hver av Yaya Touré, Jesus Navas og debutant José Angel Pozo sikret avansement for laget som i fjor gikk hele veien i den samme turneringen.

Seieren var den første på fire kamper i alle turneringer og kan gi flere av spillerne et lite pusterom før lørdagens oppgjør mot Hull. Manuel Pellegrini fortalte på pressekonferansen at han hele tiden har følt at laget hans har spilt bra, men resultatene har ikke vært som ønsket for forrige sesongs mestere. – Det var viktig at vi vant på den måten vi gjorde på onsdag, innrømmer 61-åringen. – Jeg håper vi vil fortsette på den måten, spesielt i lørdagens kamp mot Hull fordi vi kan ikke tape mange poeng i Premier League.

David Silva og Sergio Agüero er begge klare til oppgjøret på The KC Stadium etter små skadeproblemer, men Pellegrini avslører at flere andre spillere bruker lenger tid på å bli spilleklare enn først antatt. – Vi fortsetter uten både Stevan Jovetic og Fernando, forteller chileneren. – I tillegg så har Samir Nasri et lyskeproblem, men forhåpentligvis så blir flere av de klare til uken.

Forrige sesong så spilte Manchester City en kjempekamp borte mot tigrene fra Hull selv om kaptein Vincent Kompany ble utvist etter bare ti minutter. Uten belgieren var likevel David Silva så magisk som bare han kan være når han satte inn 1-0 scoringen. Like før slutt satte Edin Dzeko spikeren i kista med sin 2-0 scoring. Pellegrini har gode minner fra KC Stadium og husker kampen godt. – Den kampen var en av våre absolutt beste forrige sesong, insisterer manageren. – Hull er et godt lag, spesielt i luften, men jeg håper at vi kan få til noe av det samme som forrige sesong.

Steve Bruces gutter røk ut av ligacupen i midtuken etter at West Bromwich Albion snudde 2-1 til 3-2 helt i sluttminuttene på The Hawthorns. Et tungt slag for The Tigers som ikke har vunnet siden seieren mot QPR i Premier Leagues første runde. Det er først og fremst forsvarsmessig at Hull ikke har imponert. Etter 1-0 kampen på Loftus Road den 16. august har ikke de gule- og sortstripede holdt nullen i en eneste kamp og på de siste fire kampene har de sluppet inn hele ni scoringer.

På de tre siste kampene mellom lagene på KC Stadium har de vunnet en hver. I 2010 ble det tap 2-1 i en kamp hvor Emmanuel Adebayor scoret Citys mål. To år tidligere, i 2008, måtte lagene dele poengene etter en 2-2 kamp hvor den irske midtbaneeleganten Stephen Ireland scoret begge målene for de lyseblå.

Til lørdagens oppgjør har Steve Bruce både Robert Snodgrass og David Meyler ute med skade, men driblefanten Hatem Ben Arfa kan komme inn på laget etter at han måtte stå over 2-2 kampen mot Newcastle fordi det er klubben han er på lån fra.

Som nevnt tidligere er Fernando, Jovetic og Samir Nasri fortsatt ute med skade, men både David Silva og Sergio Agüero kan komme inn på laget etter små skadeproblemer. Inn på laget kommer muligens også Pablo Zabaleta som måtte stå over mot Sheffield Wednesday fordi han ble utvist mot Chelsea. Jesus Navas gjorde en veldig god kamp mot uglene, men må nok belage seg på en innhopperrolle i lørdagens kamp. Vi tipper følgende lag: Hart – Zabaleta, Kompany, Mangala, Kolarov – Milner, Fernandinho, Yaya Touré, Silva – Dzeko, Agüero.

Kampen vises ikke på TV2 Sport, men avspark er kl 16:00

Dommer er Anthony Taylor

5 svar

 1. Fredrik sier:

  Noen med en solid stream? 🙂

 2. Lars sier:

  Hvorfor vises ikke kampen på tv2 sport? Blir andre kampen man går glipp av nu. Kan man få sett kampen noen andre steder?

 3. Slå av internett og tlf og se den 20:30 på tv2 premiun

 4. bilalm15 sier:

  http://livetv.sx/en/ er en solid stream.

 5. Firstrow er en veldig bra streaming side.

Legg igjen en kommentar