Før kampen: Manchester City – Sheffield Wednesday

JS46909774Manuel Pellegrini er lei av at laget hans spiller godt, men ikke vinner kamper. Det er en trend chileneren ønsker å snu når formlaget Sheffield Wednesday kommer til Manchester.

Frank Lampard ble helgens mann for Manchester City da han satte inn den viktige utligningen mot Chelsea i helgens 1-1 kamp. André Schürrle sendte Chelsea i føringen på Eastlands, men fem minutter før full tid var det 36 år gamle Lampard som stjal alle overskriftene med sin første scoring for de lyseblå etter at han i sommer kom på lån fra New York City FC. Etter kampen var det munnhuggeri mellom managerne for de respektive lagene da Manuel Pellegrini først sammenlignet et lavtliggende Chelsea med Stoke hvorpå José Mourinho valgte konsekvent å kalle Citys chilenske manager for «Pellegrino».

Nå er det imidlertid ligacupen det skal handle om og det er uglene fra Sheffield som tar den ikke alt for lange turen til Manchester. Som vanlig i ligacupens innledende runder vil det nok bli et noe reservepreget mannskap som får vise seg frem for Pellegrini. Selv mener 61-åringen at rotasjon er helt nødvendig for å holde helle stallen på tå hev. – Alle våre spillere trenger en mulighet til å vise seg frem, mener Pellegrini. – Nå har vi syv kamper på 21 dager og da vil mange få sjansen.

Manchester City er regjerende mester i ligacupen etter å ha beseiret Sunderland i forrige sesongs finale på Wembley, men de lyseblås chilenske manager er ikke full av selvtillit før onsdagens oppgjør og innrømmer at det er vanskelig å møte lag fra Championship. – Forrige sesong tapte vi mot Wigan i FA-cupen og lag fra Championship kan alltid spille uten press mot de større klubbene, påstår Pellegrini. – I tillegg er Sheffield Wednesday i god form for øyeblikket. De har bare tapt én av de siste ti, men vi skal være godt forberedt fordi vi ønsker å gå videre i ligacupen.

Sheffield Wednesday ligger i skrivende stund på sjetteplass i Championship og har spilt seg til 15 poeng på åtte kamper. På lørdagen var det Reading som ikke maktet å ta poeng på Hillsborough, da Stevie May scoret vinnermålet syv minutter før full tid. At kampen spilles på Eastlands trenger ikke å være en ulempe for Stuart Grays gutter som er Championships desidert beste lag på bortebane. På de fire første kampene på utebane har uglene vunnet tre og spilt én uavgjort. Ni poeng har det blitt borte Birmingham, Middlesbrough og Brighton & Hove Albion.

David Silva, Sergio Agüero og Samir Nasri er alle skadet til oppgjøret i tillegg til Fernando og Stevan Jovetic. Samtidig er Pablo Zabaleta suspendert etter sitt røde kort mot Chelsea. Det betyr at Manuel Pellegrini må gjøre ganske mange endringer på laget som møter Sheffield Wednesday til dyst på onsdag. En mulig debutant er Jose Pozo som er med i troppen og kan danne spisspar med Dzeko i skadefraværet til Agüero og Jovetic. Vi tipper følgende lag: Caballero – Sagna, Mangala, Boyata, Clichy – Navas, Fernandinho, Lampard, Sinclair – Dzeko, Jose Pozo.

Kampen vises ikke på TV2, avspark 20:45.

Dommer er Paul Tierney

4 svar

 1. Fred Åge Solkavness sier:

  Hvor i allverden vises kampen? SKANDALE… Hvorfor har man kanalene til Tv2 når de ikke viser kamper? Tottenham wtf…

 2. Trond sier:

  er det noen som vet hvor vi kan se kampen i kveld? stream?

 3. Anders Eriksen sier:

  Denne pleier å funke for meg: http://firstrowne.eu/sport/football.html

  En liten jobb med å lukke de 5-6 vinduene som dukker opp, og ta vekk reklamen fra skjermen, så får du nok sett kampen.

Legg igjen en kommentar