EDS valset over Bayern München

10659326_795412753856748_8401349305701005014_nCity EDS startet årets sesong i UEFA Youth League på en forrykende måte ved å valse over Bayern München på bortebane.

4-1 skulle det til slutt ende i favør Patrick Vieiras blåkledde gutter, som dermed fikk en perfekt start i UEFAs ungdomsturnering for spillere under 19, Youth League, der gruppene består av de samme lagene som Champions League-gruppene gjør.

Jack Byrne ga City ledelsen etter 26 minutter, før Bayern-keeper Hundertmark ble utvist ti minutter senere for å ta ballen med hendene utenfor 16-meteren og dermed hindre en opplagt scoringsmulighet.

To minutter før pause skulle Jose Angel Pozo doble ledelsen for et City-lag som dominerte den første omgangen.

Jose Angel «Angelino» Tasende var Citys beste spiller i kampen, og var involvert i begge de to første scoringene. Det tredje målet til City skulle han selv sørge for da timen var spilt på Grünwalder Stadion i München. Brandan Barkers brilliante pasning ble satt i nettet på klinisk vis av Angelino, og stillingen var 3-0 til bortelaget.

Det skulle også bli 4-0 da Bersant Celina, som er født i Kosovo, men oppvokst i Norge, knallet ballen i mål etter pasning fra Olivier Ntcham.

Thierry Ambrose headet i tverrliggeren, men det var Bayern München som skulle få det siste målet i kampen på overtid. Trøstemålet til tross – City har fått en glimrende start i UEFA Youth League. Nå gjenstår det å se om Citys A-lag kan klare noe lignende på Allianz Arena i kveld i Champions League.

Legg igjen en kommentar