Lampard med i Champions League-troppen

JS42648833City har i dag sendt inn troppen på 21 spillere som kan delta i Champions League. Frank Lampard er en av disse.

Som en følge av straffen UEFA ga City på grunn av det de mente var et brudd på FFA (Financial Fair Play), har City bare lov å registrere 21 spillere for spill i Champions League, mot det normale antallet som er 25. Bare 16 av de 21 spillerne kan være utviklet i andre land enn England, og det gjorde at det var knyttet en del spekulasjoner rundt Alvaro Negredo og om han kom til å få en plass i troppen. Nå ble imidlertid Negredo lånt ut til Valencia på transfer deadline day, og dermed var det problemet løst for Pellegrini.

Et annet lite spørsmålstegn var om Frank Lampard fikk plass, noe det viste seg at han har fått. Matija Nastasics navn er ikke å finne i troppen, men han var under 21 år i inngangen til dette året, noe som betyr at han ikke trenger å registreres.

Hele troppen: Hart, Caballero, Sagna, Kompany, Zabaleta, Kolarov, Mangala, Clichy, Demichelis, Boyata, Fernando, Milner, Nasri, Navas, Lampard, Silva, Fernandinho, Toure, Dzeko, Aguero, Jovetic.

Legg igjen en kommentar