Premier League-troppen klar

Scott-SinclairCity hadde frist innen i går til å sende inn denne sesongens Premier League-tropp. Scott Sinclair, John Guidetti og Matija Nastasic kan spille.

Manuel Pellegrini har tidligere uttalt at de tre spillerne burde se seg om etter nye klubber, men fortsatt er alle tre Citys eiendom.

Av de spillerne Pellegrini ikke ønsker å satse på var det bare Micah Richards som klarte å finne seg en ny klubb, mens Nastasic ble værende, selv om fire klubber jaktet ham. John Guidetti var svært nær en låneavtale med Celtic, men klubbene rakk ikke å sende inn alle papirene i tide, og overgangen falt i vasken. Det er imidlertid fortsatt en mulighet for at overgangen blir noe av, dersom FIFA godtar det skotske FAs appell om å tillate overgangen.

Premier League-troppen kan bestå av 25 spillere (pluss ubegrenset antall spillere under 21 år), der 17 spillere kan være spillere som ikke er «home grown». Da troppen ble offentliggjort viste det seg altså at både Scott Sinclair og John Guidetti hadde fått plass, mens Matija Nastasic er under 21 år og dermed automatisk får plass.

Hele troppen er som følger: Caballero, Zabaleta, Sagna, Kompany, Mangala, Demichelis, Kolarov, Navas, Fernando, Toure, Fernandinho, Silva, Nasri, Aguero, Jovetic, Dzeko, Guidetti .
Home-grown: Hart, Wright, Clichy, Milner, Lampard, Boyata, Sinclair.
Under-21: Nastasic, pluss EDS-stallen.

1 svar

  1. Vegard Unnerud på Facebook sier:

    Vi ble ikke kvitt Sinclair, nei. Stakkar.

Legg igjen en kommentar