Alvaro Negredo til Valencia

Negredo1Alvaro Negredo lånes ut til Valencia. Etter et år i City reiser «The Beast» tilbake til Spania for å fortsette karrieren der.

Det var 19. juli 2013 at City bekreftet kjøpet av Negredo fra Sevilla. Spissen undertegnet en fireårskontrakt med City, og det ble rapportert at overgangssummen skulle være £16,4 millioner. Negredo ble en «instant hit» i City, og scoret sitt første mål for City i sin andre kamp da City slo Hull 2-0 hjemme på Eastlands.

Negredo, som av City-fansen fikk kallenavnet «The Beast», scoret sitt første hattrick for klubben da City slo CSKA Moskva 5-2 i Champions League, og scoret også hattrick i semifinalen i ligacupen da City slo West Ham 6-0.

Etter å ha tatt Premier League med storm gikk det imidlertid tråere i andre halvdel av sesongen, og etter å ha scoret jevnt og trutt fram til januar, klarte plutselig ikke Negredo å få ballen i nettet en eneste gang resten av sesongen. Formsvikten gjorde at det ikke ble noe VM på Negredo, og vondt ble til verre da han i sommer også brakk et bein i foten og ikke vil være tilbake i spill før i oktober.

Når «The Beast» er klar igjen vil det imidlertid ikke være for Manchester City han skal spille, i og med at City og Valencia nå har blitt enige om en utlånsavtale som sier at Negredo skal spille for Valencia den kommende sesongen. Det skrives i diverse medier at City får 2 millioner euro nå, og at en klausul i avtalen sier at Valencia skal kjøpe Negredo fra City neste sommer for 28 millioner euro. Denne delen av avtalen skal visstnok være obligatorisk, og hvis dette stemmer vil det i praksis dermed si at City allerede har solgt Negredo til Valencia.

Manuel Pellegrini står nå igjen med bare tre spisser – Edin Dzeko, Sergio Agüero og Stevan Jovetic. Er dette nok? Diskuter i kommentarfeltet.

5 svar

 1. Arild Kvalvåg sier:

  Synd at Beast går, burde heller prøvd og finne formen igjen,en dårlig halvsesong+skaden var kjedelig, men trenger ikke bytte klubb av den grunn! Hadde vært god og hatt med når kampene kommer fortløpende

 2. Simon Stjern sier:

  Skjønner ikke Pellegrini her. Vi vet jo av erfaring at både Jovetic og Agüero fort kan bli skadelidende.

 3. Jan Tore sier:

  Tek uten tvil ein risk her. Men det er tydeleg att Beast ville heim til Spania. Synd for eg likte han veldig godt.

 4. Arild Kvalvåg sier:

  Leste en artikkel igår om at Negredo og familien ikkje har funne seg til rette i Manchester, da er det dessverre lite Pelle kan gjøre, hadde spanjolene gjort en innsats i å lære seg engelsk tror eg trivselen hadde blitt bedre i England

 5. Per Arve Stenødegård sier:

  Synd , men lite å gjøre med

Legg igjen en kommentar