Sheffield Wednesday i ligacupen

Capital One CupTrekningen til tredje runde av ligacupen er foretatt, og City skal møte Sheffield Wednesday på hjemmebane.

Som et av lagene som representerer England i Europa kommer ikke regjerende ligacupmester Manchester City inn i cupen før i tredje runde, altså etter at en god del andre lag allerede er utslått.

Et av lagene som ikke er utslått er Sheffield Wednesday, som i første runde slo Notts County hjemme på Hillsborough, og andre runde Premier League-laget Burnley borte på Turf Moor. Nå må onsdagslaget ta turen til Manchester for å møte regjerende mestere Manchester City på Etihad Stadium i tredje runde.

Kampen spilles enten tirsdag 23. september eller onsdag 24. september. I og med at City skal spille kamp søndag 21. september mot Chelsea er det kanskje mest sannsynlig at kampen mot Sheffield Wednesday blir på onsdagen, men dette vil eventuelt bekreftes senere.

Legg igjen en kommentar