Ny fireårskontrakt på Dzeko

Edin And Txiki signingDen ene etter den andre har signert ny langtidskontrakt med City de siste dagene, og nå er det også klart at Edin Dzeko har underskrevet en ny fireårskontrakt med City.

Det betyr at bosnieren minst blir i City fram til 2018. Dzeko har allerede vært i City i tre og et halv år, etter at han i januar 2011 ble hentet fra Wolfsburg. Siden den gang har han fått 155 kamper for City i alle turneringer, og scoret 66 mål. I tillegg har han selvsagt vært med å vinne både Premier League (to ganger), FA-cup og ligacup, og han scoret fem mål på sesongens siste fire kamper i fjor, noe som var med å sørge for at han og resten av City-gutta igjen kunne løfte Premier League-pokalen i mai.

I sommer representerte Dzeko Bosnia i deres første VM noensinne, og scoret vinnermålet mot Iran i den siste kampen i gruppespillet. Hadde det ikke vært for at Dzeko fikk et mål feilaktig annulert i kampen mot Nigeria, ville Bosnia gått videre til sluttspillet. For ti dager ble han utnevnt til kaptein for Bosnias landslag.

«Jeg visste helt fra starten av at jeg hadde lyst til å bli værende her lenge», kunne Dzeko fortelle mcfc.co.uk. Jeg har slått meg til ro her, jeg kjenner lagkameratene mine, klubben og laget, og jeg føler at jeg er i stand til å utvikle meg videre. Vi har skapt historie i løpet av de tre og et halvt årene jeg har vært her, men jeg føler at dette bare er starten på noe helt spesielt. Jeg har så mange mål jeg ønsker å oppnå før karrieren er slutt, og jeg føler at dette er det perfekte stedet å oppnå dem.»

2 svar

  1. Positivt! Edin virker friskere enn noen gang!

  2. Herlig! Virker frisk å rask i år, men også som en seriøs og grei person. En bra ambassadør for City selger nok mye drakter spesielt i midt Europa, der er dzeko helten!

Legg igjen en kommentar