Devante Cole lånes ut

4337156Unge og meget lovende Devante Cole har gått på lån til Barnsley fram til 5. januar neste år.

19-åringen, som er sønn av Andy Cole, får nå sjansen til å spille førstelagsfotball i League One, der Barnsley holder til. Barnsley-manager Danny Wilson var strålende fornøyd med å ha sikret seg Cole. «Jeg vil først og fremst takke Manchester City for å ha latt en så ung og lovende spiller gå til oss på lån,» kunne Wilson fortelle. «De stoler på oss når det gjelder utviklingen hans. «Vi får en meget lovende ung kar som har lyst til å ta fatt på å spille ligafotball. Han har hatt mange muligheter til å gå til andre klubber, men han har bestemt seg for at vi er rett klubb for ham. Slik sett er vi veldig privilegerte. Nå må prøve å utvikle ham ved å gi ham kamper på førstelagsnivå. Han er rask, og han vet hvor målet står. Han er en veldig spennende signering for oss.»

1 svar

  1. Per Arne Rennestraum sier:

    Vi som så den tv2-sendte kampen mot Chelsea, kan slå fast at dette hurtigtoget er en mann for framtida. Får håpe han er litt mindre rød enn faren.

Legg igjen en kommentar