Serieåpning for EDS på TV 2 Sport Premium

Patrick-gives-instructions-ot-Nathaniel-MF3B6187Patrick Vieiras gutter i City EDS sesongåpner i U21 Premier League Division 1 i morgen kveld borte mot Chelsea. Kampen vises direkte på TV 2 Sport Premium!

TV 2 satser knallhardt på engelsk fotball, og nytt av året er at kanalen også kommer til å vise enkelte kamper fra Barclays U21 Premier League. Det betyr blant annet at det vil være mulig å se Citys sesongåpning borte mot Chelsea fredag kveld direkte på TV 2 Sport Premium!

Patrick Vieiras gutter kunne knapt fått en tøffere start på sesongen. Det er forrige sesongs seriemestere Chelsea City tar turen til London for å besøke, og det vil være et svært annerledes lag City kommer til å stille med i forhold til fjorårssesongen. Flere av spillerne som var på EDS-laget da er gått på utlån, for eksempel Marcos Lopes, Jason Denayer, Greg Leigh, Emyr Huws og Ellis Plummer. Det ryktes om at flere spillere skal være klare for å lånes ut, noe som betyr at City kommer til å stille med et svært ungt lag i årets U21 Premier League. Det er imidlertid sultne spillere som kommer opp fra Citys U18-lag, og Patrick Vieira har stor tro på spillerne som i fjor var med og vinne U18 Northern Premier League.

«De har vist at de er her for å spille og ikke bare fylle opp stallen,» kunne Vieira fortelle mcfc.co.uk. Jeg har unge spillere som Ashley Smith-Brown og Pablo Maffeo, som fra dag én har ønsket å vise at de er her og at de ønsker å oppnå noe. Det tror jeg er viktig. Du må vise sjefen din at du er ambisiøs og har en sterk personlighet. Vi kommer til å være et ungt lag, men jeg er sikker på at vi kommer til å bite fra oss i alle turneringer vi er med i».

Barclays U21 Premier League har i år et nytt format i forhold til i fjor. De lagene som havnet på øverste halvdel av tabellen i fjor er samlet i U21 Premier League Division 1, mens de lagene som havnet nederst er samlet i U21 Premier League Division 2. Det er til sammen 12 lag i hver av de to divisjonene. Det blir ikke noe sluttspill i år, og den som havner øverst på tabellen av Division 1 når sesongen er slutt er mestere. To lag rykker opp fra Division 2 og to lag rykker ned fra Division 1, men ingen rykker ned fra Division 2. Det er lov å ha maks tre spillere over 21 år på banen, pluss keeper. Tre hjemmekamper i løpet av sesongen må spilles på klubbens hovedarena, mens opptil tre kamper kan spilles på klubbens treningsanlegg.

Citys serieåpning mot Chelsea spilles på hjemmebanen til Aldershot Town FC, og har avspark 20.05 fredag kveld.

Kampen vises direkte på TV 2 Sport Premium.

2 svar

  1. Brynjulv Eika sier:

    Takk for info Tommy!
    Herleg med U21-fotball på fredag kveld. Høgt tempo og med kamera omtrent nede på sidelinja er vi nesten på banen. 1 – 0 City til pause. Mål etter corner av midtstopper Matteo. City best første halvdel, deretter Chelsea.

  2. Brynjulv Eika sier:

    Ai ai, leda i 75 min, før eit unødvendig sjølvmål av målscorer Maffeo, deretter utvisning av stopperkollega Facey (2 gule), og Chelseaseier på overtid. Bittert! Også for Vieira, som eg er sikker på «bannet stygt». Men topp underholdning, Devante Cole var nesten på blank to gonger på 1-0, blistering pace. City stilte med eit svært ungt lag, gj.s.alder 18,5 år. Min City motm: Angus Gunn, fantastisk navn, imponerte med årvåkent keeperspill.

Legg igjen en kommentar