Agüero undertegnet ny kontrakt!

aguero title 2014Sergio «Kun» Agüero føyer seg inn i rekken av City-spillere som forlenger kontrakten sin med City. Nå har argentineren undertegnet for fem nye år med City!

Det ble annonsert på arrangementet «City Live» i Manchester i kveld, og fikk kveldens største applaus, ifølge Citys offisielle nettside. Det betyr at også Agüero knytter seg til City fram til 2019, etter å ha vært tre år i klubben.

Det var sommeren 2011 at angriperen ble hentet fra Atletico Madrid for ca. £38 millioner og med 75 mål på 122 kamper for City var det ingen overraskelse at City ønsket å forlenge kontrakten. 26-åringen har vært med på å løfte Premier League-troféet to ganger for City, ligacuppokalen i tillegg til Community Shield. Og ingen kan vel glemme målet som sørget for at City vant serien i 2012 …

«Denne klubben er spesiell,» kunne Agüero fortelle. «Fansen, stadionet, staben, atmosfæren, de nye fasilitetene vi snart flytter til – alt!»

«Vi har hatt masse suksess og noen utrolige øyeblikk. Det helhetlige synet for framtida og der vi ønsker å komme er grunnene til at jeg ønsker å bli her. Jeg vil vinne troféer og fortsette å skape historie i de beste årene av karrieren min.»

«Det har vært spekulasjoner på slutten av hver sesong om at jeg skulle returnere til Spania, men jeg har aldri brydd meg om dem. Det er mange som leser og tror på slike rykter, men jeg kan forsikre fansen om at jeg er her for å bli og kommer til å være her ut kontrakttida.»

Da vil Agüero i så tilfelle være 31, og muligens ha vært med på å vinne enda flere troféer med City.

Legg igjen en kommentar