Pellegrini fornøyd med stallen

PellegriniManuel Pellegrini er fornøyd med den stallen han har nå, og mener City har et mye bedre utgangspunkt enn før sesongstart i fjor.

Eliaquim Mangala ble Citys femte nyervervelse denne sommeren, da han endelig undertegnet kontrakt med City på mandag. Manager Manuel Pellegrini håper forsterkningene i forsvar kan være med på å gjøre City enda bedre i angrep.

«Jeg er fornøyd med den stallen vi har nå, som jeg føler er sterkere enn den vi hadde i fjor. Jeg tror at Willy Caballero, Sagna, Mangala, Fernando og Frank Lampard er fem spillere som vil tilføre viktig defensiv styrke, og jeg tror at i angrep vil vi være like gode som i fjor. Vi har fire viktige spisser og veldig gode midtbanespillere.»

Når det gjelder Frank Lampard kunne chileneren legge til hvor viktig erfaringen 36-åringen har blir. «Han har erfaring og er en god engelsk spiller, noe som er grunnen til at jeg spurte ham om bli hos oss fram til januar. Han har egenskaper vi trenger, og nå må han vise på banen hvorfor han sa ja til å komme her, noe jeg tror han vil gjøre, fordi han er en glimrende spiller.»

Pellegrini får ingen enkel oppgave med å plukke ut laget som skal starte i søndagens serieåpning borte mot Newcastle. En hel haug med spillere har ikke fått den sesongoppkjøringen de burde hatt på grunn av VM og deretter ferie, men Pellegrini tror likevel City stiller sterkere nå enn til serieåpningen i fjor. «Det var ikke enkelt i fjor. Vi var i en annerledes situasjon da enn nå. Nå kjenner jeg spillerne bedre, de kjenner meg og måten jeg vil spille på. Jeg måtte forrige sesong gjøre så mange endringer i måten vi spiller på, og hvis du prøver å få troppen din til å spille slik helt fra starten og resultatene ville uteblitt, ville selvsagt kritikken vært sterkere. Men vi fortsatte å spille på samme måte, og det tror jeg er en av de viktigste grunnene til at vi vant Premier League.»

Legg igjen en kommentar