Unggutter ut på lån

JS41693360To av Citys lovende unggutter har blitt lånt ut: mens Jason Denayer har gått på lån til Celtic og Ronny Deila, har Greg Leigh gått på lån til Crewe.

Belgiske Denayer imponerte for EDS-laget forrige sesong og var med A-laget til USA i sommer. Han vil nå få verdifull erfaring i skotske Celtic, der Ronny Deila sitter i managerstolen.

EDS-sjef Patrick Vieira var i et intervju med mcfc.co.uk begeistret over utlånsavtalen, som skal vare hele sesongen 2014/15. «Jeg tror virkelig at dette blir et godt opphold for Jason. Han kommer til et lag som har sjansen til å spille i Champions League eller Europa League, så dette er en glimrende sjanse for ham til å skaffe seg erfaring.»

Greg Leighs låneopphold i Crewe kommer i første omgang til å vare fram til januar, noe som betyr at Citys 19 år gamle venstreback i stedet for å spille for City EDS til høsten kommer til å spille i League One. «Greg trengte dette låneoppholdet, for jeg tror at han på dette stadiet av karrieren sin trenger å utfordre seg selv litt mer,» kunne Patrick Vieira fortelle. Også Leigh var med til USA, og spilte i kampene mot Sporting Kansas City og AC Milan.

Tidligere i sommer har Emyr Huws blitt lånt ut til Wigan (fram til januar), Marcos Lopes blitt lånt ut til Lille (hele 2014/15-sesongen), Albert Rusnak har blitt lånt ut til SC Cambuur fra Nederland (fram til januar), mens Ellis Plummer har blitt lånt ut til St. Mirren (hele 2014/15).

1 svar

  1. Yngve Deila sier:

    Gøy med en lovende City spiller på lån til Celtic, lykke til Ronny

Legg igjen en kommentar