Tap i finalen i Manchester Senior Cup

Devante-assist-for-Jordi-goalCity EDS møtte Manchester United i finalen i Manchester Senior Cup i kveld, men tapte 1-4.

Sesongens første obligatoriske kamp for City EDS var egentlig en kamp som tilhører forrige sesong, nemlig finalen i Manchester Senior Cup 2013/14. I stedet for å spille kampen før sommerpausen ble den nemlig satt opp like etter, og fungerer dermed som en innledning på den nye sesongen for de to finalelagene, som ikke uventet ble Manchester City og Manchester United som vant hver sin gruppe i det innledende gruppespillet.

Kampen i kveld ble spilt på Ewan Fields i Hyde, og til tross for at det var City som tok ledelsen, endte de lyseblå opp med å tape 1-4 for de røde. Jordy Hiwula ga City ledelsen etter 16 minutter, og fikk en enkel jobb med å sette ballen i tomt mål etter flott forarbeid av Devante Cole. Hiwula scoret dermed sitt 20. mål i sesongen 2013/14.

United skulle imidlertid komme tilbake like før pausen, da James Wilson utlignet på overtid av den første omgangen etter et flott soloraid. Andre omgang ble dominert av United som scoret ytterligere tre mål, alle av samme Wilson som dermed fikk gleden av å score alle de fire United-målene i finalen.

Det hadde versert rykter før kampen om at City kom til å bruke de spillerne som spilte i VM og nettopp er tilbake etter sommerpausen for å gi dem en oppkjøringskamp, men da Patrick Vieiras lagoppstilling ble annonsert viste det seg ikke å stemme.

Laget: Gunn, Bossaerts, Maffeo, Bryan (Smith-Brown 45mins), Angelino, Glendon (c), Ntcham (Horsfield 53mins), Fofana, Cole, Pozo (Ambrose 68mins), Hiwula.
Ubenyttede resever: O’Brien, Bytyqi

ManchesterCity.no kommer den kommende sesongen til å følge City EDS og Citys U18-lag langt tettere enn det som var tilfellet forrige sesong, med kamprapporter, kampfakta, spillerprofiler, statistikker, tabeller osv.

Legg igjen en kommentar