Lampard: – Fantastisk mulighet

JS42651370Frank Lampard har sluttet seg til Manchester City og trener for første gang med sine nye lagkamerater i dag. Han beskriver overgangen til City som en fantastisk mulighet.

Den engelske landslagsspilleren kunne fortelle Citys offisielle hjemmeside at å slutte seg til Manchester City er en fantastisk mulighet for han til å trene og spille på et toppnivå, samtidig som han forsikrer seg om at han er i toppform når han slutter seg til New York City i januar.

«Det har vært noen fantastiske dager for meg siden jeg ble presentert i Brooklyn og alle tilknyttet begge klubber har vært fantastiske mot meg. Dette er et nytt kapittel i karrieren min, og jeg ser veldig fram til denne erfaringen. Jeg møtte Manuel og noen av spillerne i New York og jeg ser fram til å starte med treningen og bidra til å hjelpe Manchester City, fram til overgangen til New York City skjer».

Manuel Pellegrini er også svært glad for å kunne ha Lampard som en del av troppen. «Frank er en midtbanespiller i verdensklasse, og dette er mulighet som fungerer utmerket for alle involverte parter, Frank, Manchester City og New York City. Jeg ser fram til å arbeide med ham og integrere ham i stallen. New York har gjort en fantastisk signering og jeg er svært fornøyd med at vi får ha ham den første halvdelen av sesongen og hjelpe ham å gjøre seg klar til den nye utfordringen.»

Lampard har fått drakt nummer 18 i City, og er tilgjengelig for alle kamper, både hjemme i England og i Champions League.

1 svar

  1. Knut Einar Antonsen sier:

    Den dalende stjerna hvet ikke hvor heldig han er.Han får vel en del med kronasje inn på kontoen han også?

Legg igjen en kommentar