City tapte på straffer igjen

Jovetic ActionCitys USA-turné er over etter at City nok en gang tapte på straffesparkkonkurranse.

Det endte 2-2 mot Olympiacos i den siste av Citys treningskamper denne sommeren. Turneringsreglene i Guinness International Champions Cup tilsier imidlertid at uavgjorte kamper skal avgjøres på straffesparkkonkurranse, og det gikk mot Olympiacos som det gjorde mot Liverpool – City trakk det korteste strået og tapte.

I selve kampen fortsatte Stevan Jovetic å imponere, og scoret igjen da han ga City ledelsen etter 35 minutter. Målet var også av den nydelige sorten der han lurte av flere mann, før han avsluttet sikkert til side for keeper. City har ikke forsterket angrepsrekka i sommer, men en Jovetic i form er på mange måter som en ny signering å regne for City. Spissen fra Montenegro gikk store deler av sin første sesong i City skadet, men ser nå ut til å være på vei tilbake til toppform.

Det skulle imidlertid bare gå et par minutter før Olympiacos utlignet etter rot i City-forsvaret. 1-1.

Få minutter etter pausen skulle City igjen gå opp i føringen da David Silva ble felt. Aleksandar Kolarov satte straffen i mål. Men også denne gangen skulle ikke City klare å holde på ledelsen. Diamantakos ble tomålsscorer da han etter 66 minutter utlignet til 2-2.

Dermed måtte det straffesparkkonkurranse til å avgjøre, og City gjorde det som mot Liverpool svært svakt her. Silva og Kolarov scoret riktignok på sine straffespark, samtidig som Joe Hart reddet et av de greske straffesparkene med en fot som hang igjen. Både James Milner, Scott Sinclair og Micah Richards bommet imidlertid for City, som dermed endte på andreplass i gruppa med 5 poeng. Gruppevinner Liverpool møter vinneren av den angre gruppa, Mancester United i finalen.

1 svar

  1. Beste som kunne skje. Vært lite heldig å spille finale i Miami i dag med tanke på CS neste søndag. Denne turen har vart lenge nok og nå får de komme seg på treningsfeltet å forberede seg til viktigere oppgaver. Under to uker til PL starter igjen, og slike turer har et mye større kommersielt utbytte enn et sportslig.

Legg igjen en kommentar