Storseier over Milan

Cele1City vant åpningskampen i Guinness International Champions Cup, som for tida spilles i USA. Og City overbeviste ved å knuse AC Milan hele 5-1!

Det sto 4-0 allerede etter 26 minutter spilt, og tankene gikk dermed til forrige sommers Audi Cup i München, da City også møtte Milan og da ledet 5-0 etter 35 spilte minutter. Også denne gangen skulle målene renne inn bak Milans keeper tidlig i kampen, og City virket svært friske fra start.

Etter 11 minutter spilte Navas gjennom Jovetic på høyrekanten, og angriperen plasserte ballen i nærmeste hjørne og forbi keeper. Bare to minutter senere la Gael Clichy inn fra høyrekant. Foran mål befant Scott Sinclair seg, som fikk satt inn 2-0.

Etter 23 minutter ble en lang spill spilt opp mot Jesus Navas, som bestemte seg for å skyte på hel volley. Skuddet var ikke perfekt, men gikk via en Milan-spiller og inn i mål. Likevel en god prestasjon av spanjolen.

Og tre minutter senere skulle unge og meget lovende Kelechi Iheanachi, som City håper å få skrevet kontrakt med så snart som mulig, igjen målscorer for City (han scoret også i kampen mot Sporting Kansas City) med et frekt tåskudd som lurte keeper. Svært uortodoks av den unge nigerianeren, som ser ut til å være et kjempetalent.

Milan reduserte like før pausen, som skulle bli langt lengre enn vanlig. Kraftig regn og kraftig lyn og torden gjorde at det lenge var tvil om andre omgang i det hele tatt kunne sparkes i gang, men 20 minutter etter planlagt tid kunne imidlertid dommeren sette i gang kampen igjen.

City skulle få ett mål til. Det skjedde etter 57 minutter da Jovetic først hadde et glimrende førstetouch på et innlegg, og deretter avsluttet selv sikkert i mål. Spissen fra Montenegro ble dermed tomålsscorer og viser at han er å regne med i den kommende sesongen.

Nå venter Liverpool i neste kamp i gruppespillet (natt til torsdag kl 01.00), før Olympiacos venter på lørdag. Vinneren av gruppa skal møte vinneren av den andre gruppa i Guinness International Champions Cup, som består av Manchester United, Real Madrid, Roma og Inter.

Laget: Caballero, Clichy, Kolarov (Richards 69), Boyata (Rekik 77), Nastasic, Fernando (Garcia 62), Zuculini (Rodwell 77), Navas (Leigh 77), Jovetic (Guidetti 69), Iheanacho (Huws 62), Sinclair

Ubenyttede reserver:
Wright, Denayer

2 svar

  1. Junited vinner 7-0 med toppet lag og dermed går VG/TV2 Sport/osv… bananas, mens City banker Milan 5-1 med vårt reservelag uten at pressen bryr seg. Alt som før med andre ord. Vanskelig for City å få nye fans i Norge så lenge den norske pressen fullstendig promoterer Scum og Liverpool.

  2. Sam Mir på Facebook sier:

    Tror de har blitt lei av å skrive hele tida om city, som knuser lag etter lag. Det har blitt helt normal.
    City4evver❤️❤️

Legg igjen en kommentar