City startet USA-turné med seier

s-JS42585062City møtte MLS-mestere Sporting Kansas City til dyst i treningskamp på Sporting Park i Kansas City i natt kl 03.00, norsk tid. De lyseblå overbeviste med å vinne 4-1!

Det var ikke spilt mer enn tre minutter da Bruno Zuculini fra ca. 16 meter nydelig plasserte ballen forbi Kansas Citys keeper, via stolpen og i mål. Argentineren har fortsatt ikke blitt bekreftet som offisiell City-spiller (selv om overgangen har vært kjent lenge), men er likevel med til USA og har trent med City-troppen helt siden oppkjøringen til sesongen startet, og var også med til Skottland. Når Premier League har godkjent alle papirene i forbindelse med overgangen fra Racing Club er det stor sannsynlighet for at han vil bli lånt ut, men ut fra det han viste på Citys midtbane i kampen mot Sporting Kansas City i går, virker det som om han er en spiller å regne med i framtida.

Halvtimen var spilt da CJ Sapong utlignet for vertene foran 18 484 entusiastiske hjemmesupportere (og selvsagt noen City-fans), men dette skulle bare vare fram til like før pause da Dedryck Boyata headet inn et innlegg fra Jesus Navas og sørget for 2-1 til City.

Willy Caballero utmerket seg også for City med noen fine redninger i andre omgang, og som i Skottland fikk Aleksandar Kolarov muligheten til å score på straffe da Scott Sinclair ble felt. Til slutt kunne unge Kelechi Icheanacho, som vi skrev om for en snau måned siden og som har trent med City de siste ukene, legge på til 4-1 med et velplassert skudd med venstrefoten. Manuel Pellegrini nevnte spesielt den unge nigerianeren i intervjuene etter kampen, og etter prestasjonene på banen å bedømme er det enkelt å skjønne hvorfor.

Kampen kan ses i sin helhet her.

Citys lag: Caballero, Richards (Clichy 46), Boyata, Rekik (Nastasic 75), Kolarov; Navas, Fernando (Garcia 65), Zuculini (Huws 75), Sinclair (Leigh 89), Iheanacho (Denayer 92+), Jovetic (Guidetti 65)

Ubenyttede reserver:
Wright, Lawlor, Rodwell.

2 svar

  1. Vegard Falch Hillestad sier:

    Vet ikke om det er riktig sted å spørre, men vet noen om Nastasic vil bli regnet som homegrown/U21 neste sesong?

  2. Anders Eriksen sier:

    Det vil han nok ikke, nei. Har kun vært i England/City 2 år.

Legg igjen en kommentar