EDS-kamp stoppet på grunn av rasisme

imageCity EDS (Elite Development Squad) er i Kroatia i forbindelse med oppkjøringen til den kommende sesongen. I går kveld møtte laget kroatiske HNK Rijeka til treningskamp, men kampen ble aldri fullført. Grunnen skal ha vært rasisme.

Like før pause ble Citys Seko Fofana vist det røde kortet av kampens dommer, etter å ha reagert på noe en motspiller skal ha sagt. Minutter etter var kampen over. City valgte nemlig å trekke laget sitt fra kampen, som dermed aldri ble fullført.

City kunne i en pressemelding bekrefte at det skal ha vært på grunn av rasistiske ytringer mot Seko Fofana at trenerstaben valgte å trekke laget sitt fra kampen. I pressemeldingen står det videre at klubben samarbeider med dommere, vertskapet og det kroatiske fotballforbundet for å få lagt alle fakta på bordet.

Legg igjen en kommentar