Tap og seier i Skottland

Line upPre-season er i gang, og City startet sommeren med et treningsopphold i Skottland der det ble spilt to treningskamper. Mot Dundee ble det tap, mens Hearts ble beseiret.

Spillerne som spilte i VM var ikke med til Skottland, og i kampen mot Dundee som ble spilt 13. juli, samme dag som VM-finalen, var heller ikke målet å vinne kampen. Det viser tydelig laguttaket, der City spilte med to ulike lag i de to omgangene. Citys nye keeper Willy Caballero debutterte mellom stengene, og fikk også muligheten til å redde et straffespark som virket noe strengt idømt mot Dedryck Boyata. Det hjalp imidlertid ikke, i og med at Gary Harkins scoret på returen. Boyata hadde ingen god dag på jobb og scoret også selvmål da et skudd fra Dundees Luka Tankulic gikk via han og i mål. Dermed ble det tap 0-2 for Citys del, i en kamp der City skapte omtrent ingenting av målsjanser.

City 1. omgang: Caballero, Bossaerts, Kolarov, Denayer, Boyata, Navas, Fernando, Rodwell, Huws, Jovetic, Guidetti

City 2. omgang: Caballero, Richards, Leigh, Rekik, Nastasic, Zuculini, Garcia, Nasri, Negredo, Huws, Sinclair

Også i kampen mot Hearts 18. juli stilte City med omtrent to helt ulike lag i de to omgangene, men i denne kampen var det tydelig at spillerne var kommet i bedre form etter å ha trent seg opp en uke i Skottland, og det viste da også resultatet – City slo Hearts 2-1.

En smart pasning fra Alvaro Negredo til Scott Sinclair skapte det som skulle bli Citys første mål for dagen. Sinclair var iskald alene med keeper og omtrent 1000 tilreisende City-fans kunne juble. Nevnte Sinclair var den eneste av de som spilte i 1. omgang som startet den andre omgangen, men etter 56. minutter skulle det bli 1-1 da Dale Carrick sendte Osman Sow gjennom og den tidligere Crystal Palace-spilleren sendte ballen sikkert forbi Willy Caballero.

City skulle likevel vinne kampen. Emyr Huws ble felt etter 80 minutter og Aleksandar Kolarov fikk æren av å sette straffesparket i mål. Dermed 2-1 til City.

City 1. omgang: Wright, Richards, Leigh, Nastasic, Rekik, Garcia, Zuculini, Sinclair, Nasri, Navas, Negredo

City 2. omgang: Caballero, Bossaerts (Clichy 72), Kolarov, Denayer, Boyata, Rodwell, Fernando, Sinclair, Huws, Jovetic, Guidetti

City-spillerne har nå tatt turen til USA for andre del av pre-season-oppkjøringen. I morgen venter Sporting Kansas City, før det blir tre kamper i Guinness International Champions Cup mot AC Milan, Liverpool og Olympiacos.

Legg igjen en kommentar