Negredo ute i «noen måneder»

JS32162330Alvaro Negredo skadet seg i pre-season-kampen mot Hearts, og skriver nå selv på Instagram at han blir ute i «noen måneder».

Det var i pre-season-kampen mot Hearts at Negredo pådro seg et brudd i høyrefoten i beinene som sitter mellom vristbeinene og tåbeinene. Det betyr at spanjolen er ute i «noen måneder», som han selv skriver på sin Instagram-konto, og vil dermed sannsynligvis ikke være tilgjengelig for spill før oktober.

Det har versert rykter om at City ønsker å selge spissen, som i nettmøte med fansen for ikke lenge siden kunne fortelle at han var svært tilfreds i City og ønsker å bli i klubben lenge. Nå som han er blitt skadet minsker imidlertid sjansen for at det vil komme noen bud på han.

City står imidlertid ovenfor en liten spisskrise, med tanke på at Agüero også sliter med skader. Dermed har det begynt å versere rykter om at Manuel Pellegrini ønsker å hente inn en ny spiss, og Didier Drogba som står uten kontrakt og dermed kan komme gratis, har blitt nevnt.

Legg igjen en kommentar