City annonserer avtale med Nissan

nissan announcement photoCity har annonsert at det japanske bilmerket Nissan blir klubbens offisielle bilsponsor, i en avtale som skal være verdt ganske mange penger for City.

Nissan overtar ikke for Etihad Airways som hovedsponsor, men kommer til å bli synliggjort i utstrakt grad på og rundt Etihad Stadium, i tillegg til på City-produkter som for eksempel nettside. Når det nye City-akademiet åpner senere i år kommer alle bilene som skal brukes til å være Nissan-biler, og Nissan-logoen vil også være å finne på baksiden av draktene til Citys damelag.

Avtalen varer i fem år, og skal være unik i Premier League-sammenheng. I mai kjøpte City Football Group seg inn i Yokohama F Marinos, som spiller i den japanske J-league. Klubben eies av Nissan, og denne nye avtalen er dermed altså en forlengelse av dette samarbeidet mellom Nissan og City Football Group.

2 svar

  1. Bjørn Helge Moen sier:

    Jippi. Da kan jeg jo beholde Qashqaien min da selv om den er produsert i Sunderland

  2. På tide å bytte til gode gamle Datsun.

Legg igjen en kommentar