Nasri forlenger

sam signingSamir Nasri har undertegnet en ny femårskontrakt med Manchester City!

Det vil binde Nasri, som kom til City fra Arsenal i 2011, til klubben fram til sommeren 2019. «Jeg er virkelig glad for å ha skrevet under på kontrakten og bundet meg til City,» kunne Nasri fortelle Citys offisielle nettside.

«Jeg er 27 år nå, og hvis du snakker med de beste managerne som finnes vil de fortelle deg at en midtbanespillers beste år er mellom 27 og 30, så jeg håper at det er mine beste år jeg nå gir til City.»

«Det tok tid å tilpasse seg Manchester, for det er en stor endring å flytte hit fra London. Men det siste året har alt vært perfekt – jeg nøt å spille fotball og jeg elsker livet i Manchester. Jeg føler at jeg har slått meg til ro her, og det tror jeg vises i måten jeg spiller på. Det var derfor jeg undertegnet den nye kontrakten – fordi jeg føler meg hjemme her! Supporterne har støttet meg hele veien, og det gir meg selvtillit til å gjøre mitt beste. Nå ser jeg fram til en ny sesong, der vi skal forsvare tittelen.»

1 svar

  1. Per Arve Stenødegård sier:

    Alle som har muligheter for det vil selvsagt spille for oss.
    Det skulle bare mangle 🙂

Legg igjen en kommentar