City fikk £2 millioner for Barry

4336694Gareth Barry har undertegnet en treårskontrakt med Everton, etter å ha blitt frigitt av City i sommer. Det sørger for at City får £2 millioner.

Grunnen er en klausul i lånekontrakten som City og Everton undertegnet i fjor sommer, som sa at City skulle få betalt om låneoppholdet kom til å bli gjort permanent. I og med at Barry undertegnet en treårskontrakt med Everton, får City maksimalt ut av det det som sto i kontrakten at City kunne få, nemlig £2 millioner.

Barry fikk beskjed i fjor sommer om at han ikke hadde noen fremtid i City, men hadde en glimrende sesong i Everton. «Sett under ett vil jeg si at den forrige sesongen var en av mine beste,» kunne Barry fortelle etter å ha undertegnet for Everton.

2 svar

  1. Per Arve Stenødegård sier:

    Befriende med sånne spillere som holder kjeft og bare gjør jobben sin 100 prosent i motsetning til enkelte andre som eg ikke skal nevne navnet(ene) på.

    Hell og lykke til videre Gareth.

  2. Arne Persson sier:

    Enig!

Legg igjen en kommentar