Marcos Lopes lånes ut til Lille

Lopes PicCity har i dag bekreftet at Marcos Lopes lånes ut til den franske toppklubben Lille hele den kommende sesongen.

Lopes fikk fire opptredener på førstelaget forrige sesong, og ble kåret til banens beste spiller i det andre semifinaleoppgjøret i ligacupen mot West Ham da han blant annet hadde to målgivende pasninger.

Den portugisiske 18-åringen var også kaptein da EDS-laget spilte seg helt til semifinale i U21 Premier League, og skal nå altså på fast basis på prøve seg på enda høyere nivå når han lånes ut til franske Lille for hele sesongen 2014/15.

Lopes kunne fortelle at han var svært glad for å ha signert for Lille, og at han trodde det var et skritt i riktig retning med tanke på karrieren hans. «Jeg føler dette er en fin mulighet til å utvikle meg. Jeg håper å bli mye sterkere neste sesong, og jeg ser virkelig fram til å komme i gang. Det er viktig for meg å spille i en profesjonell liga for første gang, og teste hvordan det er å spille i slike forhold. Det vil bli veldig annerledes enn det jeg er vant til, men jeg så noen kamper i den franske serien forrige sesong og jeg tror det er en god liga med tanke på å utvikle karrieren.»

Lille endte forrige sesong på tredjeplass i serien, og skal dermed ut i kvalifiseringsspill til Champions League.

Legg igjen en kommentar