Agüero kan miste starten på sesongen

article-2670987-1F1FB3AC00000578-281_634x374Sergio Agüero har hatt en skadeplaget sesong, og skadeproblemene ser ut til å fortsette. I siste gruppespillkamp i VM måtte han byttes ut i første omgang etter å ha pådratt seg en ny strekkskade, og det spekuleres nå i om han kanskje må stå over starten av sesongen i England.

Det var spilt 37 minutter av kampen mot Nigeria da Agüero plutselig la seg ned og ga beskjed om at han måtte ut. Denne nye hamstingskaden er den siste i en lang rekke med strekkskader for Agüero, og spørsmålet er om Argentina tar sjansen på å la han spille i resten av VM-sluttspillet. I så fall kan det føre til at problemene vedvarer, noe som kan gå ut over sesongstarten for City. Det skrives at 26 år gamle Agüero vil bli undersøkt av spesialister når han kommer hjem fra VM, og at den eneste mulige måten å bli kvitt problemene kan være å la argentineren få lengre tids hvile. I forrige sesong var Agüero ute i tre lengre perioder på grunn av strekkskader, men greide likevel å score 17 mål på kun 23 kamper i serien.

Samtidig sliter også Vincent Kompany med en strekkskade på innsiden av låret (groin), og måtte stå over gruppespillkampen for Belgia mot Sør-Korea. Belgia skal møte USA i åttendedelsfinale på tirsdag, og Belgias landslagssjef Marc Wilmots er usikker på om Kompany blir klar til den kampen. «Det er umulig å si nå. Vi må se fra dag til dag hvordan det utvikler seg. Han prøvde veldig hardt på siste treningsøkt, men måtte gi seg etter en halvtime. Vi får se etter treningsøkta på mandag. Da må vi bestemme oss.»

11 svar

 1. Ronny Solberg på Facebook sier:

  Det er vel ikke noe å like eller?

 2. Bjørn Helge Moen sier:

  La det være sagt med en gang. Jeg er stor fan av Aguero. Men jeg synes dette begynner å smake av Vegard Heggem (hvis noen husker ham). Aguero i form er verdensklasse, men en skadeplaget Aguero er mer en plage. Kanskje vi bør selge?

 3. Ronny Solberg på Facebook sier:

  Hvem ville du evt hatt inn som erstatter?. Synes alle verdensklasse spisser sliter mye med skader.

 4. Altså.. Jeg hadde ALDRI vurdert å solgt Agüero engang!! Han er en av våre viktigste og desidert beste spillere!! Men syns derimot at kanskje han burde ta seg 2-3 månder på operasjonsbordet for å få fikset det han er plaget med!

  Og mens vi da er inne på dette med salg og kjøp! James Rodriguez sier jeg bare!! Sign him up!!

 5. Bjørn Helge Moen sier:

  Helt enig. James Rodriguez kan vi kjøpe. Som jeg sa: jeg er en stor fan av Aguero, men hva skal vi med ham når han er mer skadet enn frisk. Det virker som det ikke skal noe til for den hamstringen hans. Jeg husker Vegard Heggem, en kanon norsk spiller.

 6. Ronny Solberg på Facebook sier:

  Kjøper ikke den at james Rodriguez kan erstatte sergio altså. 4 bra kamper i VM kompensere ikke for dei måla sergio har gitt oss. Han er jo midtbane/ving.

 7. Per Arve Stenødegård sier:

  Kanskje vi kan ta ett rent bytte med han som er så flink til å bite ifra seg 🙂
  Han sliter vel lite med skade, kun noen småslag i tennene dann og vann ??

 8. Per Arve Stenødegård sier:

  to, tre måneder på operasjonsbordet var jævla lenge 🙂

 9. Så lenge han ikke blir plaga med det samme så er det nok verdt det 🙂

 10. Bjørn Helge Moen sier:

  Enda en gang: Jeg ønsker for alt i verden å beholde Aguero som den kongen han er. MEN, jeg er meget bekymret for skadefrekvensen hans. Og vi kan ikke beholde ham bare for det han HAR gjort.

 11. Jan Tore Slinde sier:

  Aguero blir og skal bli. Han stopper ikkje før han ser 30 tallet neste sesong.

Legg igjen en kommentar