Zuculini bare medisinsk test fra å bli City-spiller

article-0-1A067F1400000578-561_634x468Manchester Evening News skriver at City er i ferd med å hente den argentinske midtbanespilleren Bruno Zuculini fra Racing Club. Overgangssummen for 21-åringen skal visstnok ligge på rundt £1,5 millioner.

Zuculini debuterte i en alder av 17 år for Racing, og har siden den gangen i 2010 fått til sammen 94 kamper for den argentinske toppklubben. Han blir regnet som et av de største talentene i Sør-Amerika, og grunnen til at City får ham så billig er at kontrakten hans er gått ut. Diverse medier kunne allerede i desember i fjor skrive at City hadde blitt enige med Zuculini om å komme til Manchester så snart kontrakten med Racing var gått ut, og i følge Manchester Evening News er han altså nå på vei til Manchester for å gjennomføre den medisinske testen.

Zuculini, som stort sett har hatt rollen som en holdende midtbanespiller, blir dermed Citys fjerde argentiner.

4 svar

  1. Hvor mange midtbanespillere skal vi ha? Yaya, Fernandiniho, Fernando, Rodwell, Garcia også denne karen? Stakkars Pellegrini som må ta ut det laget… Synes vi heller burde tenke på de spillerne vi har nå og evt kjøpe noen unge spillere.

  2. Rodwell er konstant skadet og kan ikke regnes med. I tillegg forsvinner han nok snart fra klubben. Garcia er ikke god nok, og vil nok utelukkende være en back up. Yaya er best høyere i banen, hvis han i det hele tatt blir værende. Da sitter vi igjen med Fernando og Fernandinho som de to eneste defensive midtbanespillerne våre. Mao, vi har ikke så veldig mange spillere i den posisjonen. I tillegg er dette en ung og spennende spiller som ikke kan regne med fast plass på laget, noe han nok er klar over. Ellers er vel strengt tatt dette gammelt nytt. City ble jo i praksis enige med spilleren ved juletider i fjor, så denne overgangen kommer ikke som noe sjokk.

  3. Peter Eide Walseth sier:

    Er han ung når han er 21 år og ikke har spilt i Europa? Ser ikke helt at dette skal bli en suksess. Håper jeg tar feil.

  1. 24. juli 2014

    […] via stolpen og i mål. Argentineren har fortsatt ikke blitt bekreftet som offisiell City-spiller (selv om overgangen har vært kjent lenge), men er likevel med til USA og har trent med City-troppen helt siden oppkjøringen til sesongen […]

Legg igjen en kommentar