Sheikh Mansour bygger 6000 nye hjem i Manchester

C_71_article_1580881_image_list_image_list_item_0_imageSamtidig som UEFA straffer City for pengebruken, bruker Sheikh Mansour 1 milliard pund på å bygge 6000 nye hjem i Manchester.

Det er Manchester kommune som kan avsløre at de har inngått en tiårskontrakt med Abu Dhabi United Group, som en del av et samarbeid kalt «Manchester Life». Abu Dhabi United Group er selvsagt Sheikh Mansours selskap, og ble opprettet for å kjøpe Manchester City, noe som ble gjort i 2008. Sheikh Mansour har siden den gang investert tungt i lokalsamfunnet i Manchester, og vil nå altså bygge 6000 nye hjem i områdene rundt Etihad Stadium (Ancoats og New Islington). Dette skal koste èn milliard pund, altså mer enn 10 milliarder norske kroner. I tillegg til dette fortsetter selvsagt arbeidet med Etihad Campus.

3 svar

  1. The Lord sier:

    Abu Dhabi UNITED Group? Merkelig navn på et selskap som skal kjøpe City.

  2. Tor Sønsteby sier:

    Godt FIFA og UEFA passer på at Citys eiere ikke bruker for mye penger på spillere og lønn…( he he).

  3. Øystein sier:

    helt fanastisk. godt vi har Mansour og ikke Cellino

Legg igjen en kommentar