Pantilimon til Sunderland, Lescott til West Bromwich

JS36461826Både Costel Pantilimon og Joleon Lescott ble frigitt av City etter sesongen. Begge har nå funnet seg ny klubb.

27 år gamle Pantilimon blir å se på Stadium of Light neste sesong. Den rumenske keeperen ble snappet opp av Sunderland-manager Gus Poyet for noen dager siden, og skal dermed utfordre Vito Mannone i kampen om å bli førstekeeper for «The Black Cats».

Også Joleon Lescott har nå funnet seg en ny klubb etter å ha blitt frigitt av City. 31-åringen har undertegnet en toårskontrakt med West Bromwich Albion, og WBA-manager Alan Irvine kunne etter at kontrakten var underskrevet fortelle at han var svært glad for å ha sikret seg engelskmannens underskrift.

Med andre ord skal både Costel Pantilimon og Joleon Lescott kommende sesong forsøke å forhindre at City scorer mål.

Legg igjen en kommentar